ROWENTA FOR ELITE CURLS FOREVER CF3112

CURLS FOREVER CF3112
Dugotrajni rezultati u sekundi

Rowenta Curls Forever nudi savršeno kovrčanje i stil koji ide i van okvira. Izuzetno tanak uvijač stvara prekrasno definirane kovrče i dugotrajne rezultate s brzim omotajima i brzim zagrijavanjem od 30 sekundi za brže rezultate kako bi izasli kroz vrata dok izgledate najbolje.

Referencija : CF3112F0

Curls Forever uvijač: dugotrajni rezultati

Izrada prekrasnih kovrča koje idu van okvira, Rowenta Curls Forever savršen je alat za oblikovanje, brzih rezultata i dugotrajnog stila. Inovativni dizajn s iznimno tankim promjerom od 10 mm pruža optimalni prijenos topline za savršeno oblikovane kovrče koje idu van okvira.

tkrijte uvijač koji olakšava život, uz brzo zagrijavanje za 30 sekundi i brzo uvijanje za savršene rezultate u kratkom vremenu.

Keratin & Shineobloga osigurava zaštitu kose i smanjuje kovrčanje kroz ionski učinak, stvarajući glatku kosu jednostavnu za oblikovanje ojačanu blistavim sjajem.

Dodatna oprema za rukavice čini uvijanje lakšim nego ikad, omogućujući vam postizanje stila s potpunom lakoćom dok optimalna temperatura od 180 ° C osigurava savršene rezultate bez ekstremnog zagrijavanja.

Rowenta Curls Forever: prekrasni stil i dugotrajni rezultati

Značajke - Usporedba

REZULTAT/UPORABA
Snaga 25  W
Obloga Keratin & Shine  
Promjer cijevi 10  mm
Oblik Drugo  
Nastavak 1: Rukavica  
Ergonomija/praktičnost uporabe
Vrijeme zagrijavanja 30  s
Dvosmjerna rotacija Nema  
Navlaka za četku Nije primjenjivo  
Tehničke karakteristike
Voltage 110-240  V
Duljina priključnog voda 1.8  m
Boja Crno ružičasta  

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

Ova funkcija neutralizira statički elektricitet, zbog čega bi kosa trebala biti elastičnija i pogodnija za uvijanje. Kosa će vam, k tome, biti i sjajnija jer će odbijati zrnca prašine.
Najbolje ih je mijenjati kad je uređaj hladan, kako bi se izbjegle opekline. Pritisnite 'jezičce' na bočnoj strani pločica i izvucite ih. Pri vraćanju, pločice gurnite koliko god idu i provjerite jesu li čvrsto sjele na svoje mjesto.
Pri namatanju pramena kose na uređaj, pazite da to radite na istom dijelu uređaja, ne čitavom njegovom dužinom. Slobodnom rukom pridržavajte hladni kraj.
Cijev uvijača se pri uporabi jako zagrije, stoga pazite da ne dođe u kontakt s kožom. Isto tako, pazite da kabel ne dođe u kontakt s vrućim dijelovima uređaja.
Kada izaberete željenu postavku, morate pričekati 1 do 2 minute da uređaj dostigne pravu temperaturu.
Koristite četku velikog promjera za općenito stiliziranje i četku manjeg promjera za završne dodire (za izraženije uvijanje unutra ili van).
Kako bi se izbjegla oštećenja, kosa mora biti lista, raspetljana i suha.
Uvijek iskopčajte uređaj i ostavite ga na postolju da se ohladi. Kad se posve ohladi, obrišite cijev vlažnom četkom. Niti voda niti ikoja druga tekućina ne smiju prodrijeti u ručku.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ne. Ne nanosite kemijske proizvode za njegu kose dok koristite uređaj, nanesite ih tek kad se kosa ohladi i kad se uvijač više ne koristi. Ne koristite uređaj na sintetičkoj kosi poput ekstenzija i perika.
Da. Postavite kosu pri korijenu među ručice i zatvorite ih. Lagano povucite peglu prema vrhu kose. Na taj ćete način dobiti glatku, ravnu kosu.
Da. Omotajte kosu oko uređaja i čekajte otprilike 20 sekundi prije nego što je pustite. Ponovite ovu proceduru nekoliko puta na čitavoj kosi. Kad se kosa ohladi, nemojte je četkati jer će te time dobiti prirodniji valoviti izgled.
Preporuka je da se ne koriste pramenovi širi od 2-3 cm.