O NAMA

O Rowenti

Njemački brend Rowenta još od 1909. privlači i najzahtjevnije korisnike svojim visokokvalitetnim proizvodima koji jamče savršene rezultate.

Rowenta nudi širok asortiman proizvoda koji kombiniraju nenadmašne tehnološke performanse, profinjeni dizajn i intuitivnu uporabu.

Njena je misija svakodnevno blagostanje korisnika, zahvaljujući inteligentnim rješenjima za usisavače, glačala, generatore pare, sušila za kosu i epilatore. Rowenta je uvijek bila predvodnik, više od 10 godina razvijala je ekološke proizvode. Ostajući vjerna svojim vrijednostima, Rowenta je sklopila partnerstvo s WWF-om, kako bi ekološki dizajn bio okosnica procesa inovacije.

Inovatori

Grupe SEB svake godine predstavlja više od 250 novih proizvoda.

Takva razina inovativnosti moguća je zahvaljujući našim timovima za istraživanje i razvoj, ali i našem pristupu otvorene inovacije. Putem naše posebne web-stranice možete se pridružiti ovoj zajednici.

www.innovate-with-groupeseb.com

Grupe SEB

Otkrijte Grupe SEB, vodećeg svjetskog stručnjaka za male kućanske uređaje.

Groupe SEB aktivna je u gotovo 150 zemalja i postala je vodeća na tržištima svih kontinenata, zahvaljujući svom širokom i raznolikom asortimanu i vrhunskim portfeljem brendova.

www.groupeseb.com