ROWENTA x KARL LAGERFELD ROWENTA X KARL LAGERFELD Waves Addict UVIJAČ ZA KOSU CF471LF0

ROWENTA X KARL LAGERFELD Waves Addict UVIJAČ ZA KOSU CF471LF0
1 uređaj, 4 stila: odaberite svoj
Rowenta x KARL LAGERFELD Waves Addict uvijač stavlja četiri prekrasna izgleda nadohvat ruke, za zadivljujući stil koji ne prestaje impresionirati. Pronađite svoj savršeni valoviti izgled uz četiri postavke dubine jednostavne za korištenje za prirodne valove, valove na plaži, opuštene valove ili profinjene i glamurozne valove. Šest digitalnih temperatura (do 210°C) podesivih prema tipu kose dolaze zajedno s poboljšanim značajkama za jednostavno oblikovanje iz dana u dan—sve u ergonomskom, modnom dizajnu.

Referencija : CF471LF0

Za četiri valovita izgleda salonske kvalitete

Za prekrasne rezultate bez napora, Rowenta x KARL LAGERFELD Waves Addict Hair Waver pruža izgled salonske kvalitete u četiri prekrasne varijante valova.

Stiliziranje nikada nije bilo lakše s postavkama dubine koje su jednostavne za korištenje i podesivim temperaturama prema vrsti kose za vaš izbor prirodnih valova, valova za plažu, opuštenih valova ili dobro definiranih valova.

Otkrijte iskustvo stiliziranja bez napora, profesionalne razine s prekrasnim rezultatima svaki put.

Značajke - Usporedba

REZULTAT/UPORABA
Postavke temperature 120°-210°  
Mekana kosa Nije primjenjivo  
Udar hladnog zraka Nije primjenjivo  
Obloga Keramika  
Funkcije Valovi  
Funkcija za otpuštanje kovrči Nije primjenjivo  
Više promjera    
Automatska rotacija Nije primjenjivo  
Podesiva temperatura 120° - 210°  °C
Briga o kosi i ergonomija
Učinkovitost pri niskoj temperaturi Nije primjenjivo  
Postavke temperature u skladu s tipom kose    
Hladni vrh    
Ergonomija/praktičnost uporabe
Pokazatelj zagrijavanja    
Odvojiva rešetka Nije primjenjivo  
Alka za odlaganje    
Tehničke karakteristike
Napon 220-230  V
360° priključni vod    

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

Ova funkcija neutralizira statički elektricitet, zbog čega bi kosa trebala biti elastičnija i pogodnija za uvijanje. Kosa će vam, k tome, biti i sjajnija jer će odbijati zrnca prašine.
Najbolje ih je mijenjati kad je uređaj hladan, kako bi se izbjegle opekline. Pritisnite 'jezičce' na bočnoj strani pločica i izvucite ih. Pri vraćanju, pločice gurnite koliko god idu i provjerite jesu li čvrsto sjele na svoje mjesto.
Pri namatanju pramena kose na uređaj, pazite da to radite na istom dijelu uređaja, ne čitavom njegovom dužinom. Slobodnom rukom pridržavajte hladni kraj.
Cijev uvijača se pri uporabi jako zagrije, stoga pazite da ne dođe u kontakt s kožom. Isto tako, pazite da kabel ne dođe u kontakt s vrućim dijelovima uređaja.
Kada izaberete željenu postavku, morate pričekati 1 do 2 minute da uređaj dostigne pravu temperaturu.
Koristite četku velikog promjera za općenito stiliziranje i četku manjeg promjera za završne dodire (za izraženije uvijanje unutra ili van).
Kako bi se izbjegla oštećenja, kosa mora biti lista, raspetljana i suha.
Uvijek iskopčajte uređaj i ostavite ga na postolju da se ohladi. Kad se posve ohladi, obrišite cijev vlažnom četkom. Niti voda niti ikoja druga tekućina ne smiju prodrijeti u ručku.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ne. Ne nanosite kemijske proizvode za njegu kose dok koristite uređaj, nanesite ih tek kad se kosa ohladi i kad se uvijač više ne koristi. Ne koristite uređaj na sintetičkoj kosi poput ekstenzija i perika.
Da. Postavite kosu pri korijenu među ručice i zatvorite ih. Lagano povucite peglu prema vrhu kose. Na taj ćete način dobiti glatku, ravnu kosu.
Da. Omotajte kosu oko uređaja i čekajte otprilike 20 sekundi prije nego što je pustite. Ponovite ovu proceduru nekoliko puta na čitavoj kosi. Kad se kosa ohladi, nemojte je četkati jer će te time dobiti prirodniji valoviti izgled.
Preporuka je da se ne koriste pramenovi širi od 2-3 cm.