ROWENTA UVIJAČ ROWENTA CF2133F0

UVIJAČ ROWENTA CF2133F0
Savršene kovrče

Rowenta Curling Tong stvara čvrste kovrče pune života, zahvaljujući promjeru od 16 mm koji daje savršene rezultate, kao i keramičkoj oblozi za poboljšanje konačnog izgleda. Različite značajke spajaju se u ovom alatu za oblikovanje koji je jednostavan za korištenje i nudi izvrsne performanse uvijanja.

Referencija : CF2133F0

 

Pružajući besprijekorne kovrče sa čvrstim i živim stilom, Rowenta Curling Tong je alat za oblikovanje koji je jednostavan za uporabu s optimalnom temperaturom od 180°C—za brze, učinkovite sesije stiliziranja i savršene rezultate.

Njegova keramička obloga daje vašoj kosi blistav sjaj.

Otkrijte uvijač promjera 16 mm koji je idealno prikladan za stvaranje čvrstih lokni, sa hladnim vrhom koji osigurava sigurno rukovanje i brzo zagrijavanje od samo jedne minute.

Značajke - Usporedba

REZULTAT/UPORABA
Obloga Keramika  
Funkcije Kovrče  
Oblik Okruglo  
Briga o kosi i ergonomija
Hladni vrh    
Ergonomija/praktičnost uporabe
Pokazatelj zagrijavanja    
Alka za odlaganje    
Tehničke karakteristike
Voltage 110-240  V
360° priključni vod    
Boja Crno roza  
REZULTATI NA KOSI
Kovrča    

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

Ova funkcija neutralizira statički elektricitet, zbog čega bi kosa trebala biti elastičnija i pogodnija za uvijanje. Kosa će vam, k tome, biti i sjajnija jer će odbijati zrnca prašine.
Najbolje ih je mijenjati kad je uređaj hladan, kako bi se izbjegle opekline. Pritisnite 'jezičce' na bočnoj strani pločica i izvucite ih. Pri vraćanju, pločice gurnite koliko god idu i provjerite jesu li čvrsto sjele na svoje mjesto.
Pri namatanju pramena kose na uređaj, pazite da to radite na istom dijelu uređaja, ne čitavom njegovom dužinom. Slobodnom rukom pridržavajte hladni kraj.
Cijev uvijača se pri uporabi jako zagrije, stoga pazite da ne dođe u kontakt s kožom. Isto tako, pazite da kabel ne dođe u kontakt s vrućim dijelovima uređaja.
Kada izaberete željenu postavku, morate pričekati 1 do 2 minute da uređaj dostigne pravu temperaturu.
Koristite četku velikog promjera za općenito stiliziranje i četku manjeg promjera za završne dodire (za izraženije uvijanje unutra ili van).
Kako bi se izbjegla oštećenja, kosa mora biti lista, raspetljana i suha.
Uvijek iskopčajte uređaj i ostavite ga na postolju da se ohladi. Kad se posve ohladi, obrišite cijev vlažnom četkom. Niti voda niti ikoja druga tekućina ne smiju prodrijeti u ručku.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ne. Ne nanosite kemijske proizvode za njegu kose dok koristite uređaj, nanesite ih tek kad se kosa ohladi i kad se uvijač više ne koristi. Ne koristite uređaj na sintetičkoj kosi poput ekstenzija i perika.
Da. Postavite kosu pri korijenu među ručice i zatvorite ih. Lagano povucite peglu prema vrhu kose. Na taj ćete način dobiti glatku, ravnu kosu.
Da. Omotajte kosu oko uređaja i čekajte otprilike 20 sekundi prije nego što je pustite. Ponovite ovu proceduru nekoliko puta na čitavoj kosi. Kad se kosa ohladi, nemojte je četkati jer će te time dobiti prirodniji valoviti izgled.
Preporuka je da se ne koriste pramenovi širi od 2-3 cm.