ROWENTA VOLUMIZER OVAL BRUSH CF6135F0

VOLUMIZER OVAL BRUSH CF6135F0
Uđite u novu dimenziju 3D s 2x više volumena*

Rowenta Volumizer četka s vrućim zrakom pruža trostruko sušenje i oblikovanje, za prekrasan izgled i volumen Vašoj kosi. Tehnologija 3D Volume Booster spaja snažan protok zraka s posebnim mrežastim dizajnom čekinja za podizanje korijena kose. XL ovalna četka oblikuje kosu prilikom sušenja dodajući povećanje prirodnog volumena od korijena do vrhova. Otkrijte puhanje s dodatnim pojačanjem raskošnog, privlačnog volumena—zajedno sa blistavim sjajem i sušenjem koje nikad ne izostaje.

Referencija : CF6135F0

*test percepcije, u odnosu na kosu koja je prirodno osušena, 30 volontera, 1 mjesec, Francuska 2021.

"*Test percepcije, u odnosu na kosu koja je prirodno osušena, 30 volontera, 1 mjesec, Francuska 2021. **Test percepcije, u odnosu na uobičajenu metodu sušenja kose, 30 volontera, 1 mjesec, Francuska 2021."

Ovalna četka s 3D oblikovanjem koji donosi stil i ljepotu u potpuno novu dimenziju

Rowenta Volumizer četka s vrućim zrakom je uređaj za stiliziranje  dizajniran da vašu rutinu ljepote podigne na potpuno novu dimenziju.

Doživite razliku s trostrukim djelovanjem puhanja zraka – nudi sušenje koje podiže kosu od korijena, a istovremeno oblikuje i povećava prirodni volumen Vaše kose – i XL ovalnu glavu za brzo sušenje.

Uživajte u prekrasnom izgledu dan za danom s 4 ionska izlaza koji isporučuju milijune iona i pokrivenost od 360° koja Vašu kosu čini glatkom i pojačanom blistavim sjajem.

Značajke - Usporedba

REZULTAT/UPORABA
Mekana kosa    
Udar hladnog zraka Nije primjenjivo  
Obloga Keramika  
Funkcije Grijanje i sušenje  
Vrste četki Prirodno  
Oblik Drugo  
Briga o kosi i ergonomija
Hladni vrh    
Ionic funkcija    
Tehničke karakteristike
Napon 220-240  V
Boja bijelo roza  
Boja utičnice bijela  
REZULTATI NA KOSI
Oblikovanje    
NAMJENA
Sušenje    
Sušenje    

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

Ova funkcija neutralizira statički elektricitet, zbog čega bi kosa trebala biti elastičnija i pogodnija za uvijanje. Kosa će vam, k tome, biti i sjajnija jer će odbijati zrnca prašine.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.