ROWENTA EASY TOUCH

EASY TOUCH
Jednostavan način za glatku kožu koja traje tjednima

Otkrijte jednostavno rješenje trajno glatke kože pomoću depilatora Rowenta Easy Touch. Njegova napredna depilacijska tehnologija osigurava lako uklanjanje dlačica i optimalne rezultate, do 4 tjedna glatke kože. Sa dve brzine i ergonomskim dizajnom, čak se i na najtežim i najosjetljivijim područjima lako uklanjaju dlačice.

Referencija : EP1110F0

Uklanjanje dlačica učinkovito od već prve uporabe.

Sa Rowenta Easy Touch depilatorom, depilacija nikada nije bila lakša, za dugotrajne rezultate i do tjedna glatke kože.

Napredna depilacija visokih performansi savršena je za početnike, kombinirajući visokoprecizne pincete koji uklanjaju čak i najkraće dlačice (0,5 mm) bez oštećenja, sustav za navođenje za optimalnu učinkovitost i veliku aktivnu površinu za maksimalno uklanjanje dlačica jednim potezom.

Istovremeno, njegov kompaktni, ergonomski dizajn sa lakoćom doseže čak i najteže dostupna područja, dok 2 brzine nude nježnu depilaciju ili brže uklanjanje dlačica, a inovativni masažni sustav smanjuje osjetljivost kože za ugodnije uklanjanje dlačica.

Značajke - Usporedba

Performanse
Visoka preciznost <0,5MM    
Pincete 24  
Postavke brzine 2  
Neprekidno napajanje    
Velika aktivna površina glave    
Sustav za navođenje    
Tehnologija Klasična  
UDOBNOST PRI UPORABI
Kuglice za masažu / Smanjenje osjetljivosti kože    
Dermatološki testirane pincete    
NASTAVCI
Nastavci 1  
Četka    
PRAKTIČNOST
Zone Noge i tijelo  
Tehničke karakteristike
Izvor struje Priključni vod  
Voltage 220-240  V
Snaga 4.8  W
Duljina priključnog voda 2  m
Boja Roza  

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

Pazuh je osjetljivo područje za depilaciju jer je koža tanka i osjetljiva (crvene točke nisu rijetkost nakon depilacije tog područja), a i nepristupačno je glavi depilatora. Iako će depilator lakše klizati duž noge, s pazuhom će ići malo teže jer je to udubljeno područje i katkad će biti nužno pritisnuti glavu depilatora o kožu kako bi učinkovito djelovao.

Na slikama ispod pokazujemo pravilne pokrete za uklanjanje dlaka s pazuha bez neugodnosti.

Ne zaboravite na glavu depilatora priključiti nastavak za "osjetljiva područja" kad depilirate pazuhe.

Ne. Uređaj se ne smije koristiti na licu.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Uređaj klase I mora biti uzemljen (i ima samo jedan izolacijski sloj). Uređaj klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolacijska sloja.
Bolje je izbjegavati izlaganje suncu i kupanje u moru netom nakon epilacije jer je koža tada osjetljiva. Isto vrijedi i ako se planirate epilirati, kako koža pritom ne bi bila preosjetljiva.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.