ROWENTA x KARL LAGERFELD ROWENTA KARL LAGERFELD UVIJAČ 25MM CF321LF0

ROWENTA KARL LAGERFELD UVIJAČ 25MM CF321LF0
Kovrče i valovi prirodnog izgleda

Rowenta x KARL LARGERFELD 25mm uvijač za kosu stvara besprijekorne kovrče i valove s čistim glamurom i sjajem. Ekskluzivna obloga Keratin & Glow jača kosu uz dodavanje sjaja kroz prirodni efekat turmalina koji smanjuje statički elektricitet, kako bi pružio vrhunske opuštene kovrče ili glamurozne valove koji sijaju snažnim sjajem.

Referencija : CF321LF0

Savršene i sijajne kovrče kao niti jedne druge

Rowenta x KARL LARGERFELD uvijač za kosu je vaše novo tajno oružje za potpuno prirodne kovrče i valove, s promjerom od 25 mm koje osigurava izvrsne rezultate uvijanja svaki put.

Ovaj praktični alat za oblikovanje ima našu oblogu Keratin & Glow, kombinirajući keratin protein i turmalin za smanjenje statičkog elektriciteta i kovrčanja za svilenkasto glatke rezultate poboljšane blistavim sjajem.

Konstantna temperatura od 200°C daje savršene rezultate za kratko vrijeme, s nizom poboljšanih funkcija.

Značajke - Usporedba

REZULTAT/UPORABA
Mekana kosa Nije primjenjivo  
Udar hladnog zraka Nije primjenjivo  
Funkcije Kovrče  
Oblik Okruglo  
Briga o kosi i ergonomija
Hladni vrh    
Postavka temperature "Respect" Nije primjenjivo  
Ergonomija/praktičnost uporabe
Pokazatelj zagrijavanja    
Odvojiva rešetka Nije primjenjivo  
Alka za odlaganje    
Tehničke karakteristike
Napon 110-240  V
Drugo Postavka temperature do 200 stupnjeva  
360° priključni vod    
Vrsta grijaćeg elementa Aluminij  
Boja utičnice CRNA  
NAMJENA
Uvijanje    
REZULTATI NA KOSI
Kovrča    
Opuštena kovrča    
Valovi    

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

Ova funkcija neutralizira statički elektricitet, zbog čega bi kosa trebala biti elastičnija i pogodnija za uvijanje. Kosa će vam, k tome, biti i sjajnija jer će odbijati zrnca prašine.
Najbolje ih je mijenjati kad je uređaj hladan, kako bi se izbjegle opekline. Pritisnite 'jezičce' na bočnoj strani pločica i izvucite ih. Pri vraćanju, pločice gurnite koliko god idu i provjerite jesu li čvrsto sjele na svoje mjesto.
Pri namatanju pramena kose na uređaj, pazite da to radite na istom dijelu uređaja, ne čitavom njegovom dužinom. Slobodnom rukom pridržavajte hladni kraj.
Cijev uvijača se pri uporabi jako zagrije, stoga pazite da ne dođe u kontakt s kožom. Isto tako, pazite da kabel ne dođe u kontakt s vrućim dijelovima uređaja.
Kada izaberete željenu postavku, morate pričekati 1 do 2 minute da uređaj dostigne pravu temperaturu.
Koristite četku velikog promjera za općenito stiliziranje i četku manjeg promjera za završne dodire (za izraženije uvijanje unutra ili van).
Kako bi se izbjegla oštećenja, kosa mora biti lista, raspetljana i suha.
Uvijek iskopčajte uređaj i ostavite ga na postolju da se ohladi. Kad se posve ohladi, obrišite cijev vlažnom četkom. Niti voda niti ikoja druga tekućina ne smiju prodrijeti u ručku.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ne. Ne nanosite kemijske proizvode za njegu kose dok koristite uređaj, nanesite ih tek kad se kosa ohladi i kad se uvijač više ne koristi. Ne koristite uređaj na sintetičkoj kosi poput ekstenzija i perika.
Da. Postavite kosu pri korijenu među ručice i zatvorite ih. Lagano povucite peglu prema vrhu kose. Na taj ćete način dobiti glatku, ravnu kosu.
Da. Omotajte kosu oko uređaja i čekajte otprilike 20 sekundi prije nego što je pustite. Ponovite ovu proceduru nekoliko puta na čitavoj kosi. Kad se kosa ohladi, nemojte je četkati jer će te time dobiti prirodniji valoviti izgled.
Preporuka je da se ne koriste pramenovi širi od 2-3 cm.