ROWENTA FOR ELITE Multistyler CF4132

Multistyler CF4132
Izgledajte dugačije svakoga dana

The Rowenta for Elite Unlimited Looks 14-in-1 Multistyler helps you find the perfect style, with 14 accessories and 7 different looks for a new style every day of the week. From gorgeous curls to flawless straightening, added shine comes together with advanced features for the ultimate styling experience.

Referencija : CF4132D0

S izuzetnim izborom nastavaka na dohvat ruke, Rowenta for Elite Unlimited Looks set za stiliziranje kose 14-u-1 vam omogućava da odaberete novi stil za svaki dan u tjednu.

Ovaj set za stiliziranje stvara širok raspon mogućnosti, za savršeno ravnanje kose ili lepršave i sjajne kovrče.

Visokoučinkoviti sustav zagrijavanja održava stabilnu temperaturu od 180 ° C za besprijekorne rezultate.

Keramička obloga daje kosi dodatni sjaj.

Rowenta for Elite Unlimited Looks čini proces stiliziranja sigurnim i jednostavnim pomoću Smart Switch funkcije koji omogućava jednostavno postavljanje pločica za uvijanje i ravnanje kose.

Neograničen izgled 14-u-1: savršeni izgled, svaki dan u tjednu.

Značajke - Usporedba

REZULTAT/UPORABA
Snaga 46  
Postavke temperature 1  
Postavke brzine/temperature 1  
Obloga Keramika turmalin  
Funkcije Višestruko oblikovanje  
Promjer cijevi 16 i 32  mm
Više promjera    
Oblik Okruglo  
Podesiva temperatura 180  °C
Nastavak 1: Nastavci  
Nastavak 2: Odvojivi nastavci  
Nastavak 3: 4 kopče, 2 ukosnice  
Briga o kosi i ergonomija
Hladni vrh    
Ergonomija/praktičnost uporabe
Torbica    
Pokazatelj zagrijavanja    
Alka za odlaganje    
Tehničke karakteristike
Voltage 110-240  V
Duljina priključnog voda 1,8  m
360° priključni vod    
Vrsta grijaćeg elementa Aluminij  
Boja Crna  

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

Ova funkcija neutralizira statički elektricitet, zbog čega bi kosa trebala biti elastičnija i pogodnija za uvijanje. Kosa će vam, k tome, biti i sjajnija jer će odbijati zrnca prašine.
Najbolje ih je mijenjati kad je uređaj hladan, kako bi se izbjegle opekline. Pritisnite 'jezičce' na bočnoj strani pločica i izvucite ih. Pri vraćanju, pločice gurnite koliko god idu i provjerite jesu li čvrsto sjele na svoje mjesto.
Pri namatanju pramena kose na uređaj, pazite da to radite na istom dijelu uređaja, ne čitavom njegovom dužinom. Slobodnom rukom pridržavajte hladni kraj.
Cijev uvijača se pri uporabi jako zagrije, stoga pazite da ne dođe u kontakt s kožom. Isto tako, pazite da kabel ne dođe u kontakt s vrućim dijelovima uređaja.
Kada izaberete željenu postavku, morate pričekati 1 do 2 minute da uređaj dostigne pravu temperaturu.
Koristite četku velikog promjera za općenito stiliziranje i četku manjeg promjera za završne dodire (za izraženije uvijanje unutra ili van).
Kako bi se izbjegla oštećenja, kosa mora biti lista, raspetljana i suha.
Uvijek iskopčajte uređaj i ostavite ga na postolju da se ohladi. Kad se posve ohladi, obrišite cijev vlažnom četkom. Niti voda niti ikoja druga tekućina ne smiju prodrijeti u ručku.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ne. Ne nanosite kemijske proizvode za njegu kose dok koristite uređaj, nanesite ih tek kad se kosa ohladi i kad se uvijač više ne koristi. Ne koristite uređaj na sintetičkoj kosi poput ekstenzija i perika.
Da. Postavite kosu pri korijenu među ručice i zatvorite ih. Lagano povucite peglu prema vrhu kose. Na taj ćete način dobiti glatku, ravnu kosu.
Da. Omotajte kosu oko uređaja i čekajte otprilike 20 sekundi prije nego što je pustite. Ponovite ovu proceduru nekoliko puta na čitavoj kosi. Kad se kosa ohladi, nemojte je četkati jer će te time dobiti prirodniji valoviti izgled.
Preporuka je da se ne koriste pramenovi širi od 2-3 cm.