ROWENTA AIR FORCE INTENSE 2-U-1 HQ7152

AIR FORCE INTENSE 2-U-1 HQ7152
Najsnažniji ventilator i grijalica

Air Force kombinira grijalicu prostora i ventilator u jednom snažnom uređaju, s 2-in-1 Air Circulator tehnologijom za udobnost bez obzira na godišnje doba. Najmoćniija grijalicai visokoučinkoviti, tihi ventilator tvrtke Rowenta, njegove praktične značajke čine ga savršenim pratiteljem tijekom cijele godine.

Referencija : HQ7152F0

* u asortimanu Rowenta 2-u-1, na max brzini

Powerful 2-in-1 fan and heater

PrednostiProizvoda

Air Force Intense: Snažna grijalica 2 u 1

Uživajte u savršenoj udobnosti tijekom cijele godine, s grijalicom i ventilatorom Air Force 2 u 1,   ujedno najsnažnijom grijalicom prostora visokih performansi i s niskom razinom buke od Rowente.

S patentiranom Air Circulator tehnologijom osigurava široku cirkulaciju zraka u vašoj sobi, za brzo zagrijavanje ili osvježenje.

Uz to ima i ECO postavku s 50% uštede energije u odnosu na postavci max, dok automatski način rada automatski podešava grijalicu ili ventilator u skladu s vašim potrebama.

Ova snažna, grijalica visokih performansi radi bez prekida zahvaljujući postavci Silence koja je savršena za uporabu tijekom spavanja, učenja ili gledanja televizije.

Istodobno, automatski način rada pruža potpunu udobnost, automatski podešava grijalicu ili ventilator prema vašim potrebama, za idealnu razinu udobnosti.

Sve to zaokružuju praktične značajke, uključujući funkciju timera i odgođenog pokretanja za uporabu i daljinsko upravljanje s integriranim držačem za daljinski upravljač i jednostavnu kontrolu s udaljenosti.

Na kraju, ECO način rada štedi do 50% energije * za dodatni mir. S Air Force Hot & Cool, uživajte u optimalnoj udobnosti u bilo kojoj sezoni.

* u odnosu na punu snagu / maksimalnu vrijednost termostata

 

 

 

 

Značajke - Usporedba

VRSTA PROIZVODA
Vrsta 2 u 1 : grijalica + ventilator  
Boja BIJELO/SREBRNA  
Završna obrada SJAJ  
Visina 0.6  m
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Učestalost uporabe Svakodnevno  
Automatsko isključivanje    
Odgođeni početak    
Eco postavka    
Napon 220-240   
Frekvencija 50  Hz
PERFOMANSE
Snaga 2600  W
Oscilacija    
Ventilator    
Savršena veličina prostorije (m2) 40-45  
SIGURNOST
Automatsko isključivanje    
Signalno svjetlo    
IP 20  
UGODNA I JEDNOSTAVNA UPORABA
Duljina priključnog voda 1.85  m
Termostat Elektronički  
Ručka    
Daljinski upravljač    
Spremnik za daljinski upravljač    
Zaslon LED  
INTELIGENCIJA
Timer    
Postavka protiv zamrzavanja    
RAZINA BUKE
Minimalna razina buke 43  dB(A)
Pravne obavijesti
Uredba (EU) 2015/1188 : Ekološki Dizajn Ovaj je proizvod prikladan samo za dobro izolirane prostore ili povremenu uporabu.  

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

U slučaju prekomjernog pregrijavanja, aktiviraju se zvučni alarm i svjetlosni signal i prekida se dovod struje do grijača. Uređaj će se uključiti čim se vrati u normalan položaj i nakon što se ohladi.
Radi zaštite cijevi tijekom zime, primjerice, kad je termostat u poziciji protiv smrzavanja, a temperatura u prostoriji je oko 5°C, uređaj će se automatski uključiti. Time će se temperatura u prostoriji održavati na otprilike 7°C (uz uvjet da je snaga uređaja u skladu s veličinom prostora).
Prije namatanja kabla, važno je pustiti uređaj da se ohladi. Kad ne koristite uređaj, pohranite ga na suhom mjestu.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Sve prekidače stavite u položaj "isključeno" i iskopčajte uređaj.
Ne, potrošnja energije ovisi isključivo o snazi grijača.
Omjer između snage i površine prostora ovisi o željenoj temperaturi, vanjskoj temperaturi i stupnju izolacije kuće. Prosječan omjer je 100W/m².
Motor propelera funkcionira bez grijaćege elementa.
Ne. Morate poštivati sigurnosne mjere za uporabu grijalice u kupaonici. Morate provjeriti je li uređaj namijenjen korištenju u bilo kojoj prostoriji u kući, uključujući prostorije poput kuhinje i kupaonice, gdje je veća opasnost da će ih zaliti voda. Molimo, provjerite sigurnosne mjere u uputama za korištenje.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.