ROWENTA Compact Power, Small Space Heater, Compact Size, ECO Mode, Adjustable Settings

Compact Power, Small Space Heater, Compact Size, ECO Mode, Adjustable Settings
SNAŽNA I KOMPAKTNA GRIJALICA

Compact Power je kompaktna, ali snažna grijalica koja zagrijava prostore oko sebe, dok štedi prostor u vašoj spavaćoj sobi, dnevnom boravku ili ormaru. Dva položaja grijanja pružaju maksimalnu udobnost, a opcija ventilatora za hlađenje čini je praktičnim tijekom čitave godine.

Referencija : SO2210F0

PrednostiProizvoda

SNAGA U KOMPAKTNOSTI

Compact Power osigurava sigurnu, snažnu toplinu bez napora zahvaljujući kompaktnoj veličini (čak je dodatno smanjena za 15% u odnosu na prethodni model).

Sa lako podesivom brzinom zagrijavanja do 2000 W, njegova dva položaja grijanja omogućavaju vam da prebacite između minimalne postavke za dugotrajniju uporabu i maksimalne za brzo i snažno zagrijavanje.

Za optimalnu udobnost, ugrađeni termostat regulira sobnu temperaturu kako vi ne biste morali.

Dizajniran za uporabu tijekom čitave godine, njegova funkcija hlađenja pretvara grijalicu u osvježavajući ventilator tijekom toplijih perioda, dok njegova kompaktna veličina i ručka čine Compact Power posebno pogodnim za prenošenje ili odlaganje.

Značajke - Usporedba

VRSTA PROIZVODA
Vrsta Klasični ventilator  
Boja Siva//crna  
Završna obrada MAT  
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Veličina prostorije 25-35 m2  
Napon 220   
Frekvencija 50  Hz
PERFOMANSE
Snaga 2000  
Ventilator    
Savršena veličina prostorije (m2) 25  
SIGURNOST
Signalno svjetlo    
IP 20  
UGODNA I JEDNOSTAVNA UPORABA
Duljina priključnog voda 1.4  m
Pogodno za zidnu montažu NE  
Termostat Mehanički  
Ručka    
Zaslon NO  
INTELIGENCIJA
Postavka protiv zamrzavanja    
RAZINA BUKE
Minimalna razina buke 59  dB(A)
Pravne obavijesti
Uredba (EU) 2015/1188 : Ekološki Dizajn Ovaj je proizvod prikladan samo za dobro izolirane prostore ili povremenu uporabu.  

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

U slučaju prekomjernog pregrijavanja, aktiviraju se zvučni alarm i svjetlosni signal i prekida se dovod struje do grijača. Uređaj će se uključiti čim se vrati u normalan položaj i nakon što se ohladi.
Radi zaštite cijevi tijekom zime, primjerice, kad je termostat u poziciji protiv smrzavanja, a temperatura u prostoriji je oko 5°C, uređaj će se automatski uključiti. Time će se temperatura u prostoriji održavati na otprilike 7°C (uz uvjet da je snaga uređaja u skladu s veličinom prostora).
Prije namatanja kabla, važno je pustiti uređaj da se ohladi. Kad ne koristite uređaj, pohranite ga na suhom mjestu.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Sve prekidače stavite u položaj "isključeno" i iskopčajte uređaj.
Ne, potrošnja energije ovisi isključivo o snazi grijača.
Omjer između snage i površine prostora ovisi o željenoj temperaturi, vanjskoj temperaturi i stupnju izolacije kuće. Prosječan omjer je 100W/m².
Motor propelera funkcionira bez grijaćege elementa.
Ne. Morate poštivati sigurnosne mjere za uporabu grijalice u kupaonici. Morate provjeriti je li uređaj namijenjen korištenju u bilo kojoj prostoriji u kući, uključujući prostorije poput kuhinje i kupaonice, gdje je veća opasnost da će ih zaliti voda. Molimo, provjerite sigurnosne mjere u uputama za korištenje.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.