ROWENTA INTENSIUM

INTENSIUM
Robustan dizajn i široka emisjija topline

Uz Rowenta Intensium uljni radijator, uživajte u udobnoj, širokoj emisiji topline za prostorije do 25 m2. Grijanje podesive snage do 2000 W, podijeljeno na tri prikladne postavke s promjenjivim termostatom, postupno postiže željenu temperaturu u tišini. Dvostruka sigurnosna zaštita jamči mir.

Referencija : BU2620F0

* u nedavno izgrađenoj, izoliranoj sobi, u skladu s standardnim RT2012

Rowenta Intensium grijalica: Robustan dizajn i široka emisija topline

Intensium uljni radijator Rowenta donosi ugodnu atmosferu u vašu sobu, kombinirajući konvekciju i zračenje za ugodnu toplinu.

Njegovih 9 rebara osiguravaju široku toplinsku emisiju u tople sobe do 25 m2 * u tišini, za neometano grijanje - savršeno za vrijeme gledanja televizije, domaćih zadaća ili spavanja.

Njegove tri postavke napajanja do 2000 W omogućuju progresivno zagrijavanje dok se podesivi termostat lako prilagođava vašim potrebama.

Istodobno, dvostruka sigurnosna zaštita štiti protiv prevrtanja  i pregrijavanja, što vam daje potpun mir.

Jednostavan za prenošenje i odlaganje zahvaljujući praktičnoj integriranoj ručki i rotirajućim kotačima od 360 °, Intensium radijator ima prikladan spremnik za priključni vod za urednu pohranu kada nije u uporabi

 

Značajke - Usporedba

VRSTA PROIZVODA
Vrsta Uljna grijalica  
Boja Svijetlo siva  
Visina 0,64  m
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Veličina prostorije 20-25 m2  
Napon 220-240  V
Frekvencija 50-60  Hz
PERFOMANSE
Snaga 2000  W
Savršena veličina prostorije (m2) 25  
SIGURNOST
Automatsko isključivanje    
Signalno svjetlo    
IP 20  
UGODNA I JEDNOSTAVNA UPORABA
Duljina priključnog voda 1,8  m
Pogodno za zidnu montažu NE  
Termostat Mehanički  
Ručka    
Zaslon NO  
Spremnik priključnog voda    
RAZINA BUKE
Maksimalna razina buke 35  dB(A)
Pravne obavijesti
Uredba (EU) 2015/1188 : Ekološki Dizajn Ovaj je proizvod prikladan samo za dobro izolirane prostore ili povremenu uporabu.  

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

U slučaju prekomjernog pregrijavanja, aktiviraju se zvučni alarm i svjetlosni signal i prekida se dovod struje do grijača. Uređaj će se uključiti čim se vrati u normalan položaj i nakon što se ohladi.
Radi zaštite cijevi tijekom zime, primjerice, kad je termostat u poziciji protiv smrzavanja, a temperatura u prostoriji je oko 5°C, uređaj će se automatski uključiti. Time će se temperatura u prostoriji održavati na otprilike 7°C (uz uvjet da je snaga uređaja u skladu s veličinom prostora).
Prije namatanja kabla, važno je pustiti uređaj da se ohladi. Kad ne koristite uređaj, pohranite ga na suhom mjestu.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Sve prekidače stavite u položaj "isključeno" i iskopčajte uređaj.
Ne, potrošnja energije ovisi isključivo o snazi grijača.
Omjer između snage i površine prostora ovisi o željenoj temperaturi, vanjskoj temperaturi i stupnju izolacije kuće. Prosječan omjer je 100W/m².
Motor propelera funkcionira bez grijaćege elementa.
Ne. Morate poštivati sigurnosne mjere za uporabu grijalice u kupaonici. Morate provjeriti je li uređaj namijenjen korištenju u bilo kojoj prostoriji u kući, uključujući prostorije poput kuhinje i kupaonice, gdje je veća opasnost da će ih zaliti voda. Molimo, provjerite sigurnosne mjere u uputama za korištenje.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.