ROWENTA Silence Comfort, Space Heater, Compact Size, ECO Mode, Adjustable Settings

Silence Comfort, Space Heater, Compact Size, ECO Mode, Adjustable Settings
SNAŽNA, SIGURNA I KOMPAKTNA

Silence Comfort pruža snažno grijanje, uz diskretnu tišinu i prilagodljivo pozicioniranje: na podu, na stolu ili čak na polici zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu.

Referencija : SO5115F0

SNAŽNA, KOMPAKTNA GRIJALICA

PrednostiProizvoda

PRAKTIČNO GRIJANJE BEZ BUKE

Sa Silence Comfort grijalicom ne možete primijetiti niti čuti izvor topline. Zahvaljujući podesivim podešavanjima snage, možete odabrati između tihog, dugotrajnog grijanja - savršeno dok čitate, gledate TV ili spavate - ili robusnog, brzog zagrijavanja do 2400 W.

Njegova mala, kompaktna veličina i jedinstveni gornji ulaz za zrak čine ga jednostavnim za pomicanje i lako postavljanje, gdje god da ste, dok njegova poboljšana sigurnosna mreža omogućava sigurnost.

Njegov multifunkcionalni dizajn takođe sadrži opciju ventilatora za hlađenje koje će vas pratiti u toplijim vremenskim uvjetima, čineći Silence Comfort savršenim saveznikom za udobnost tijekom cijele godine.

Značajke - Usporedba

VRSTA PROIZVODA
Vrsta Klasični ventilator  
Boja Siva  
Visina 0.14  m
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Napon 220-230   
Frekvencija 50  Hz
PERFOMANSE
Snaga 2400  
Ventilator    
Savršena veličina prostorije (m2) 30  
SIGURNOST
Signalno svjetlo    
IP 20  
UGODNA I JEDNOSTAVNA UPORABA
Duljina priključnog voda 1.60  m
Termostat Mehanički  
Ručka    
Zaslon NO  
INTELIGENCIJA
Postavka protiv zamrzavanja    
RAZINA BUKE
Minimalna razina buke 52  dB(A)
Pravne obavijesti
Uredba (EU) 2015/1188 : Ekološki Dizajn Ovaj je proizvod prikladan samo za dobro izolirane prostore ili povremenu uporabu.  

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

U slučaju prekomjernog pregrijavanja, aktiviraju se zvučni alarm i svjetlosni signal i prekida se dovod struje do grijača. Uređaj će se uključiti čim se vrati u normalan položaj i nakon što se ohladi.
Radi zaštite cijevi tijekom zime, primjerice, kad je termostat u poziciji protiv smrzavanja, a temperatura u prostoriji je oko 5°C, uređaj će se automatski uključiti. Time će se temperatura u prostoriji održavati na otprilike 7°C (uz uvjet da je snaga uređaja u skladu s veličinom prostora).
Prije namatanja kabla, važno je pustiti uređaj da se ohladi. Kad ne koristite uređaj, pohranite ga na suhom mjestu.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Sve prekidače stavite u položaj "isključeno" i iskopčajte uređaj.
Ne, potrošnja energije ovisi isključivo o snazi grijača.
Omjer između snage i površine prostora ovisi o željenoj temperaturi, vanjskoj temperaturi i stupnju izolacije kuće. Prosječan omjer je 100W/m².
Motor propelera funkcionira bez grijaćege elementa.
Ne. Morate poštivati sigurnosne mjere za uporabu grijalice u kupaonici. Morate provjeriti je li uređaj namijenjen korištenju u bilo kojoj prostoriji u kući, uključujući prostorije poput kuhinje i kupaonice, gdje je veća opasnost da će ih zaliti voda. Molimo, provjerite sigurnosne mjere u uputama za korištenje.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.