ROWENTA SILENT COMFORT 3IN1

SILENT COMFORT 3IN1
Jedini ultra-tihi ventilator  3-u-1 * koji filtrira zrak, hladi i grije
Uz ventilator Silent Comfort 3-u-1, filtrirajte zrak, osvježavajte i zagrijavajte se, a sve to uz elegantan, ultra tihi uređaj. Njegova tehnologija filtriranja zraka filtrira prašinu i čestice dlaka kućnih ljubimaca do 500 mikrona za dugotrajne performanse smanjujući neugodne mirise. U međuvremenu, način rada ventilatora i grijalice su iznimno tihi i iznimno snažni za brzo neprekidno grijanje zimi ili veliko osvježenje ljeti.

Referencija : HQ8110F0

*od Rowente

*u odnosu na postavku za max snagu/max postavku termostata

Silent Comfort 3-u-1 ultra tihi ventilator i grijalica u kombinaciji

Uživajte u optimalnoj udobnosti tijekom cijele godine uz Silent Comfort 3-u-1, ventilator i  grijalicu koji filtrira zrak, osvježava i grije.

Zahvaljujući tehnologiji filtriranja zraka filtrira čestice prašine i životinjske dlake  do 500 mikrona, čime se osigurava dugotrajna izvedba uz smanjenje neugodnih mirisa. 

U isto vrijeme, Silent Comfort 3-in1 osvježava vas tijekom ljeta u potpunoj tišini (43 db (a) na modu ventilatora) ili brzo i tiho grije vašu sobu (2400 W) zimi.

Za dodatnu udobnost, Smart način rada prepoznaje sobnu temperaturu i automatski prilagođava snagu za postizanje i održavanje željene temperature, što zauzvrat može smanjiti potrošnju energije.

Isto tako, Eco način grijanja troši do 50% manje energije * kako bi vam uštedio novac.

Postavka osciliranja od 70 ° radi bolje difuzije zraka u prostoriji, automatsko isključivanje i do 24-satna funkcija odgođenog početka rada za praktičnu uporabu pri postavljanju te izuzetno veliki zaslon osjetljiv na dodir s daljinskim upravljačem za jednostavno upravljanje, čak i iz daljine.

Značajke - Usporedba

VRSTA PROIZVODA
Vrsta 3 u 1: grijalica, ventilator + filtriranje zraka  
Boja Bijela  
Završna obrada Satenska  
Visina 0.81  m
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Učestalost uporabe Svakodnevno  
Veličina prostorije 35-40 m2  
Automatsko isključivanje    
Odgođeni početak    
Eco postavka    
Napon 220  V
Frekvencija 50  Hz
PERFOMANSE
Snaga 2400  W
Oscilacija    
Ventilator    
Savršena veličina prostorije (m2) 35-40  
SIGURNOST
Automatsko isključivanje    
Signalno svjetlo    
IP 20  
UGODNA I JEDNOSTAVNA UPORABA
Duljina priključnog voda 1.8  m
Filter    
Pogodno za zidnu montažu NE  
Termostat Elektronički  
Ručka    
Daljinski upravljač    
Spremnik za daljinski upravljač    
Zaslon LED  
Vrsta utičnice EURO  
Boja utičnice Bijela  
INTELIGENCIJA
Timer    
Postavka protiv zamrzavanja    
RAZINA BUKE
Minimalna razina buke 43  dB(A)
Maksimalna razina buke 63  dB(A)

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

U slučaju prekomjernog pregrijavanja, aktiviraju se zvučni alarm i svjetlosni signal i prekida se dovod struje do grijača. Uređaj će se uključiti čim se vrati u normalan položaj i nakon što se ohladi.
Radi zaštite cijevi tijekom zime, primjerice, kad je termostat u poziciji protiv smrzavanja, a temperatura u prostoriji je oko 5°C, uređaj će se automatski uključiti. Time će se temperatura u prostoriji održavati na otprilike 7°C (uz uvjet da je snaga uređaja u skladu s veličinom prostora).
Prije namatanja kabla, važno je pustiti uređaj da se ohladi. Kad ne koristite uređaj, pohranite ga na suhom mjestu.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Sve prekidače stavite u položaj "isključeno" i iskopčajte uređaj.
Ne, potrošnja energije ovisi isključivo o snazi grijača.
Omjer između snage i površine prostora ovisi o željenoj temperaturi, vanjskoj temperaturi i stupnju izolacije kuće. Prosječan omjer je 100W/m².
Motor propelera funkcionira bez grijaćege elementa.
Ne. Morate poštivati sigurnosne mjere za uporabu grijalice u kupaonici. Morate provjeriti je li uređaj namijenjen korištenju u bilo kojoj prostoriji u kući, uključujući prostorije poput kuhinje i kupaonice, gdje je veća opasnost da će ih zaliti voda. Molimo, provjerite sigurnosne mjere u uputama za korištenje.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.