ROWENTA AQUA BOOST 2,5L HU4020

AQUA BOOST 2,5L HU4020
Pametno ovlaživanje danju i noću
Uravnotežena razina vlage bitna je za optimalnu udobnost kod kuće. Uz Aqua Boost ovlaživač zraka tvrtke Rowenta uživajte u snažnom ovlaživanju, pametnim postavkama i antibakterijskom rješenju za čišći zrak *, sve umotano u ergonomski dizajn s novim gornjim otvorom za punjenje za uporabu bez muke!

Referencija : HU4020F0

* Bori se protiv rasta klica u vodenoj bazi uređaja, uklanja do 99,9% bakterija Escherichia Coli i Staphylococcus Aureus koje predstavljaju većinu bakterija za koje se zna da postoje nakon 30 minuta korištenja u toplom položaju magle - u normalnim uvjetima uporabe. Ispitivanja koja provodi neovisni laboratorij.

PrednostiProizvoda

Rowenta Aqua Boost: Savršena vlažnost za vaš dom

Što se tiče suhog zraka kod kuće, Rowenta ima rješenje: predstavlja svoj novi Aqua Boost ovlaživač zraka.

Njegov snažan izlaz zraka u kombinaciji s izlazima od 360 ° osiguravaju brzo i homogeno vlaženje kako bi za čas postigli željenu razinu vlažnosti kod kuće.

Novi gornji otvor za punjenje olakšava punjenje i čišćenje u jednom potezu, a antibakterijsko djelovanje osigurava da 99,9% bakterija u kapljicama vode bude neutralizirano * - što znači čistiji zrak za vas i vaše najmilije.

Nudeći široku pokrivenost do 50 m2, ovaj kućni ovlaživač ima čak i pametnu kontrolu vlažnosti koja automatski održava optimalnu razinu vlažnosti - savršeno rješenje za dječju spavaću sobu ili jaslice.

I na kraju, ali ne najmanje važno, njegov ultratihi dizajn i visoka autonomija znače snažno vlaženje tijekom cijele noći - i nesmetan san!

Značajke - Usporedba

TEHNOLOGIJA
Vrsta proizvoda Ovlaživač  
Vrsta tehnologije Ultrazvučni  
Para Toplo i hladno  
UČINKOVITOST
Ispust pare 380  
Kapacitet spremnika za vodu (L) 2.5  L
Vrijeme rada up to 15h  
Broj brzina 6  
PRAKTIČNOST
Automatski način    
Noćni način    
Senzori Ne  
Hidrometar    
Pokazatelj razine vlage u prostoriji    
Postavka za omjer vlage YES  
PRAKTIČNOST UPORABE
Antibakterijsko djelovanje    
Uložak za demineralizaciju    
Automatsko isključivanje    
Kontrolna ploča Elektronička  
Timer da  h
Odgođeno pokretanje ne  
Vrsta utičnice EURO  
Boja utičnice bijela  
Očekivanja
Udianje čišćeg zraka tijekom vlažnih dana    
Prevencija plijesni    

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

Prije čišćenja, uvijek isključite uređaj iz utičnice.
Nikada ne uranjajte bazu uređaja ili priključni vod i utičnicu u vodu niti neku drugu tekućinu. Ne rabite deterđente ili abrazivna sredstav za čišćenje uređaja.
Važno je čistiti spremnik vode, komoru oko keramičkog diska i ventila za zrak ispod uređaja redovito.
Čišćenje diska: Redovito čišćenje diska smanjuje pojavu kamenca. Ne rabite tvrda niti abrazivna sredstva za čišćenej kako ne bi oštetili disk.
Čišćenje spremnika vode: Izvadite filter za kamenac (ovisno o modelu) i isperite s vodom, zatim isperite spremnik i čep spremnika s vodom i malo sapunice.
Čišćenje komore za raspršivanje: Napunite ju sa smjesom pola vode/pola bijeli ocat, ostavite da stoji 4 sata, ispraznite i isperite s vodom (pazite da voda ne uđe u ispušne otvore).
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.