ROWENTA AQUA PERFECT HU5220

AQUA PERFECT HU5220
SAVRŠENA VLAŽNOST ZA OPTIMALNU UGODU

Uz Aqua Perfect tihi ovlaživač zraka, zaštitite se od negativnih utjecaja suhog zraka omogućujući optimalnu vlažnost u vašem domu. Uživajte u snažnom ispustu vodene pare s tri pametna načina rada koji se prilagođavaju razini vlage prostorije i antibakterijskom rješenju za čišći zrak*, dok podesive brzine i ergonomski dizajn omogućuju veću udobnost uporabe.

Referencija : HU5220F0

Aqua Perfect ovlaživač zraka: savršena vlažnost za ugodan dom

Uz Aqua Perfect ovlaživač zraka, zaštitite se od negativnih utjecaja suhog zraka kako biste uživali u savršenoj vlažnosti i optimalnoj ugodi u vašem domu.

Njegova snažna izlazna para povezana je s tri pametna načina rada: Automatski način rada za automatsko namještanje vlage prema temperaturi vaše prostorije; Način upravljanja za postavljenu razinu vlažnosti između 45% RH i 90% RH; Kontinuirani način rada sa stalnim ispuštanjem vlažnog zraka.

Osim snažne izlazne pare, velike zapremine spremnika za vodu i tri postavke brzine, ovaj tihi ovlaživač ima antibakterijsko rješenje koje se bori protiv razvoja klica* u vodi baze uređaja, za čišći zrak i zaštitu vas i vaše obitelji.

Sve zajedno čini praktične karakteristike uključujući noćnu postavku, 12-satni tajmer, kao i ergonomski dizajn za jednostavnu uporabu i prenošenje.

Značajke - Usporedba

TEHNOLOGIJA
Vrsta tehnologije Ultrazvučni  
Funkcija grijanja    
Para Toplo i hladno  
UČINKOVITOST
Ispust pare 380  
Djelotvorno područje 53,6 m2  
Kapacitet spremnika za vodu (L) 5,9  L
Vrijeme rada do 30 sati  
Razina buke do 40  dB(A)
Broj brzina 3  
PRAKTIČNOST
Automatski način    
Noćni način    
Hidrometar    
Pokazatelj razine vlage u prostoriji    
Postavka za omjer vlage Da  
PRAKTIČNOST UPORABE
Antibakterijsko djelovanje    
Pokazivač razine vode    
Automatsko isključivanje    
Odvojivi vodeni spremnik    
Kontrolna ploča Elektronička  
Timer 12  h
Ambijentalna rasvjeta    
Ručka Sklopivo  
Dodatni nastavci uključeni 2 x vrećice za uklanjanje kamenca  
Snaga 110  
Drugo 220-240 V 50-60 Hz  
Boja SREBRNA/CRNA  

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

Prije čišćenja, uvijek isključite uređaj iz utičnice.
Nikada ne uranjajte bazu uređaja ili priključni vod i utičnicu u vodu niti neku drugu tekućinu. Ne rabite deterđente ili abrazivna sredstav za čišćenje uređaja.
Važno je čistiti spremnik vode, komoru oko keramičkog diska i ventila za zrak ispod uređaja redovito.
Čišćenje diska: Redovito čišćenje diska smanjuje pojavu kamenca. Ne rabite tvrda niti abrazivna sredstva za čišćenej kako ne bi oštetili disk.
Čišćenje spremnika vode: Izvadite filter za kamenac (ovisno o modelu) i isperite s vodom, zatim isperite spremnik i čep spremnika s vodom i malo sapunice.
Čišćenje komore za raspršivanje: Napunite ju sa smjesom pola vode/pola bijeli ocat, ostavite da stoji 4 sata, ispraznite i isperite s vodom (pazite da voda ne uđe u ispušne otvore).
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.