ROWENTA ESSENTIAL + STAND VU4440

ESSENTIAL + STAND VU4440
Snažno i tiho hlađenje 

Uz Rowenta Essential + podni ventilator, uživajte u snažnom i tihom osvježenju.  Sa visokim performansama, tihim radom, tri brzine i nizom praktičnih karakteristika, ovaj ventilator je ključan dodatak vašem domu u vrućim mjesecima. 

Referencija : VU4440F0

*Moguća odstupanja +/- 10% ovisno o modelu

Snažno i tiho hlađenje 

Uživajte u snažnom efektu hlađenja u miru i tišini, sa Essential + ventilatorom sa daljinskim upravljačem iz Rowente.

Osveženje visokih performansi (do 55 m3/min) čak i u jako toplim uvjetima zahvaljujući snažnom i izdržljivom motoru koji osigurava dugotrajan rad. Istovremeno, niža brzina omogućava tiho osvježenje - savršeno tijekom odmora, gledanja televizije ili rada.

Opremljen sa tri brzine za personalizirano osvježenje, izuzetno kompaktan i jednostavan za prenošenje i odlaganje kada ga ne rabite.

Tu su i praktične karakteristike, uključujući automatsko osciliranje i orjentaciju, kao i podesivu visinu ventilatora. Sa Essential +, osvježenje dolazi u vaš dom!

Značajke - Usporedba

VRSTA UREĐAJA
Vrsta Klasični ventilator  
Model Podni  
Promjer 40  cm
Promjer (inch) 16  
Maksimalna visina 1,3  m
Minimalna visina 1,1  m
Učinkovitost u protoku zraka
Automatska oscilacija    
Orijentacija    
Broj oštrica 3  
UDOBNOST UPORABE
Duljina priključnog voda 1.8  m
Kontrolna ploča Elektronička  
Broj postavki 3  
Daljinski upravljač    
Timer    
Timer 8  h
Zaslon LED  

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

Uvijek provjerite stanje samog uređaja, utičnice i kabla. Uređaj mora biti najmanje 50 cm od bilo kakvih predmeta (zavjesa, zidova, aerosola itd.). Voda ne smije prodrijeti u uređaj. Ne dirajte uređaj mokrim rukama. Prije nego što uključite uređaj, uvjerite se da stoji na stabilnoj, čvrstoj površini i da je u ispravnom položaju (uspravan na svom postolju).
Uvijek isključite ventilator prije premještanja.
Uređaj mora biti najmanje 50 cm od bilo kakvih predmeta (zavjesa, zidova, aerosola itd.). Upamtite da postoje horizontalne i vertikalne verzije, većina njih je podesiva, pa možete odabrati ventilator prema veličini i uređenju prostora.
Da, sustav je osmišljen za bilo koju tableticu insekticida.
Važno je iskopčati ventilator prije bilo kakvog održavanja. Možete ga očistiti lagano navlaženom krpom. Voda ne smije doprijeti u uređaj. Prednju rešetku očistite usisavačem. Ne koristite abrazivna sredstva koja bi mogla narušiti izgled uređaja.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kad je ova postavka uključena, ventilator se automatski okreće lijevo-desno i tako hladi prostoriju. Ako korisnik želi konstantan protok zraka u jednom smjeru, ova funkcija mora biti isključena.
Ovaj sustav koristi strujanje zraka za istovremeno raspršavanje insekticida protiv komaraca.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.