ROWENTA ESSENTIAL + STAND VU4420

ESSENTIAL + STAND VU4420
Odličan u borbi s komarcima
Borite se istovremeno s visokim temperaturama i dosadnim komarcima, zahvaljujući ventilatoru Essential + protiv komaraca tvrtke Rowenta. Nudi snažno osvježenje - do 55 m3 / min pri maksimalnoj brzini * i snažnu zaštitu od komaraca - do dvostruko učinkovitije od klasičnog difuzora protiv komaraca bez ventilatora (vanjska ispitivanja provedena u kolovozu 2016.). Uživajte u učinkovitosti ventilatora hladnog zraka, a pritom ne brinite o komarcima!

Referencija : VU4420F0

*External tests conducted in August 2016

* Protok zraka varira +/- 10% ovisno o proizvodima

PrednostiProizvoda

Essential + ventilator protiv komaraca: nenadmašan protiv komaraca

Uz Essential + protiv komaraca, budite na hladnom i bez komaraca.

Zahvaljujući svojoj pametnoj kombinaciji ventilatora hladnog zraka i tekućeg sredstva protiv komaraca, ventilator Essential + protiv komaraca osigurava veću zaštitu od komaraca s optimiziranom difuzijom u cijeloj sobi.

Kompatibilno s većinom tekućina protiv komaraca koje se nalaze na tržištu (nisu isporučene s proizvodom), dugotrajna tehnologija tekućine trajat će tjednima, ovisno o uporabi (bočice se mogu koristiti do 60 noći od 8 sati na maksimalnom položaju , interno ispitivanje provedeno s klasičnim bočicama s tekućinom protiv komaraca koje su u prodaji trajale i do 45 noći kada su priključene na električnu zidnu utičnicu).

Istodobno, njegov snažni protok zraka (do 55 m3 / min na maksimalnom položaju *), tri podesive brzine i automatsko osciliranje pružaju ugodan osjećaj hlađenja.

Sve to zaokružuju teleskopska cijev za jednostavno podešavanje visine ventilatora i dugački priključni vod koji olakšava prenošenje i pomicanje.

Značajke - Usporedba

VRSTA UREĐAJA
Vrsta Klasični ventilator  
Model Podni  
Promjer 40  cm
Promjer (inch) 16  
Maksimalna visina 1.3  m
Učinkovitost u protoku zraka
Maks. protok zraka (m3/min) 55  
Orijentacija    
Broj oštrica 3  
UDOBNOST UPORABE
Duljina priključnog voda 1.8  m
Kontrolna ploča Mehanički  
Broj postavki 3  
Zaslon NO  
Vrsta utičnice EURO  
RAZINA BUKE
Minimalna razina buke 54  dB(A)
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Indikator-lampica    
Frekvencija 50-60  Hz
Tropski motor    
Boja CRNA  
Broj brzina 3 brzine  
Funkcija protiv komaraca    

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

Uvijek provjerite stanje samog uređaja, utičnice i kabla. Uređaj mora biti najmanje 50 cm od bilo kakvih predmeta (zavjesa, zidova, aerosola itd.). Voda ne smije prodrijeti u uređaj. Ne dirajte uređaj mokrim rukama. Prije nego što uključite uređaj, uvjerite se da stoji na stabilnoj, čvrstoj površini i da je u ispravnom položaju (uspravan na svom postolju).
Uvijek isključite ventilator prije premještanja.
Uređaj mora biti najmanje 50 cm od bilo kakvih predmeta (zavjesa, zidova, aerosola itd.). Upamtite da postoje horizontalne i vertikalne verzije, većina njih je podesiva, pa možete odabrati ventilator prema veličini i uređenju prostora.
Da, sustav je osmišljen za bilo koju tableticu insekticida.
Važno je iskopčati ventilator prije bilo kakvog održavanja. Možete ga očistiti lagano navlaženom krpom. Voda ne smije doprijeti u uređaj. Prednju rešetku očistite usisavačem. Ne koristite abrazivna sredstva koja bi mogla narušiti izgled uređaja.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kad je ova postavka uključena, ventilator se automatski okreće lijevo-desno i tako hladi prostoriju. Ako korisnik želi konstantan protok zraka u jednom smjeru, ova funkcija mora biti isključena.
Ovaj sustav koristi strujanje zraka za istovremeno raspršavanje insekticida protiv komaraca.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.