ROWENTA ESSENTIAL VU4110

ESSENTIAL VU4110
Vrhunska kvaliteta, 100%-tna sigurnost

Essential ventilator iz Rowente pruža snažan osjećaj strujanja hladnog zraka, sa sigurnosnim karakteristikama koje vam osiguravaju  udobnost. Ovaj ventilator koji štedi energiju je opremljen sa snažnim udarom zraka sa do 55m3/min, 3 postavke brzine i mnogo više, sa sigurnosnom rešetkom za potpunu sigurnost vas i vaše djece.

Referencija : VU4110F0

Osvježenje kombinirano sa kompaktnošću i sigurnošću pri uporabi

Rowenta Essential je savršen ventilator za  koji pruža neposredno hlađenje sa potpunom sigurnošću.

Sa ojačanom sigurnosnom rešetkom koja pruža zaštitu čitavoj obiteljii, ovaj otporni ventilator nudi performanse uštede energije, koje zahtjevaju manje energije čak i u položaju Max *.

Tri brzine podešavanja osiguravaju snažni protok zraka do 55 m³ / min, sa velikim promjerom za optimalnu difuziju svježeg zraka u čitavoj prostoriji.

Sa automatskom oscilacijom, podesivim postavkama visine i integriranom ručkom za lakše prenošenje, Rowenta Essential je savršen ventilator za bilo koji životni prostor, koji pruža izuzetno hlađenje pomoću snažnog protok zraka i potpune sigurnosti.


* U usporedbi sa prethodnim Classic ventilatorom na položaju max

 

Značajke - Usporedba

VRSTA UREĐAJA
Vrsta Klasični ventilator  
Model Podni  
Promjer 40  cm
Promjer (inch) 16  
Maksimalna visina 1.4  m
Minimalna visina 1.2  m
Dimenzije (DxVxS) 0.46 x 1.4 x 0.30  m
Učinkovitost u protoku zraka
Maks. protok zraka (m3/min) 60  
Min. protok zraka (m3/min) 45  
Brzina maksimalnog zraka (N) 2,7  
Automatska oscilacija    
Orijentacija    
Broj oštrica 3  
UDOBNOST UPORABE
Duljina priključnog voda 1,5  m
Kontrolna ploča Mehanički  
Broj postavki 3  
Ručka    
Zaslon NO  
RAZINA BUKE
Minimalna razina buke 51  dB(A)
Maksimalna razina buke 58  dB(A)

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

Uvijek provjerite stanje samog uređaja, utičnice i kabla. Uređaj mora biti najmanje 50 cm od bilo kakvih predmeta (zavjesa, zidova, aerosola itd.). Voda ne smije prodrijeti u uređaj. Ne dirajte uređaj mokrim rukama. Prije nego što uključite uređaj, uvjerite se da stoji na stabilnoj, čvrstoj površini i da je u ispravnom položaju (uspravan na svom postolju).
Uvijek isključite ventilator prije premještanja.
Uređaj mora biti najmanje 50 cm od bilo kakvih predmeta (zavjesa, zidova, aerosola itd.). Upamtite da postoje horizontalne i vertikalne verzije, većina njih je podesiva, pa možete odabrati ventilator prema veličini i uređenju prostora.
Da, sustav je osmišljen za bilo koju tableticu insekticida.
Važno je iskopčati ventilator prije bilo kakvog održavanja. Možete ga očistiti lagano navlaženom krpom. Voda ne smije doprijeti u uređaj. Prednju rešetku očistite usisavačem. Ne koristite abrazivna sredstva koja bi mogla narušiti izgled uređaja.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kad je ova postavka uključena, ventilator se automatski okreće lijevo-desno i tako hladi prostoriju. Ako korisnik želi konstantan protok zraka u jednom smjeru, ova funkcija mora biti isključena.
Ovaj sustav koristi strujanje zraka za istovremeno raspršavanje insekticida protiv komaraca.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.