ROWENTA Mosquito Protect VU4210F0

Mosquito Protect VU4210F0
NENADMAŠAN VENTILATOR SA FUNKCIJOM PROTIV KOMARACA

Ultimate Protect podni ventilator: rashlađivanje sa funkcijom protiv komaraca

Ultimate Protect je neprikosnoven ventilator sa funkcijom protiv komaraca. Ekskluzivna tekućina osigurava odličnu zaštitu od komaraca pa samim tim ventilator u kombinaciji sa funkcijom protiv komaraca optimizira učinkovitost. Uživajte u rashlađenoj prostoriji dok u isto vrijeme u njoj nema komaraca!

Referencija : VU4210F0

PrednostiProizvoda

Ultimate Protect ventilator: izuzetna efikasnost uklanjanja komaraca

Uporabom Ultimate Protect ventilatora, rashladite prostoriju i uklonite komarce.

Zahvaljujući smart kombinaciji rashlađivanja zraka i tekućine protiv komaraca, Ultimate Protect podni ventilator osigurava veću zaštitu od komaraca optimiziranom difuzijom zraka po cijeloj sobi.

Ventilator je kompatibilan sa većinom bočica protiv komaraca koje se mogu naći na tržištu, a pritom je tekućina dugotrajna i može trajati tjednima ovisno o uporabi.

U isto vrijeeme, proizvodi se snažan protok zraka pomoću 3 brzine i automatskom oscilacijom koja pruža ugodno rashlađivanje prostorije.

Uz sve ovo, ventilator ima teleskopsku cijev kojoj lako možete podesiti visinu te rešetku i zaštitu za djecu kako biste bili sigurni.

Značajke - Usporedba

VRSTA UREĐAJA
Vrsta Klasični ventilator  
Model Podni  
Promjer 40  cm
Promjer (inch) 16  
Maksimalna visina 1,45  m
Minimalna visina 1,15  m
Učinkovitost u protoku zraka
Maks. protok zraka (m3/min) 55  
Min. protok zraka (m3/min) 40  
Automatska oscilacija    
Orijentacija    
Broj oštrica 3  
UDOBNOST UPORABE
Duljina priključnog voda 1,5  m
Kontrolna ploča Mehanički  
Broj postavki 3  
Ručka    
Zaslon NO  
RAZINA BUKE
Minimalna razina buke 54  dB(A)
Maksimalna razina buke 60  dB(A)
PAMETNE POSTAVKE
Drugo TEKUĆINA PROTIV KOMARACA  

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

Uvijek provjerite stanje samog uređaja, utičnice i kabla. Uređaj mora biti najmanje 50 cm od bilo kakvih predmeta (zavjesa, zidova, aerosola itd.). Voda ne smije prodrijeti u uređaj. Ne dirajte uređaj mokrim rukama. Prije nego što uključite uređaj, uvjerite se da stoji na stabilnoj, čvrstoj površini i da je u ispravnom položaju (uspravan na svom postolju).
Uvijek isključite ventilator prije premještanja.
Uređaj mora biti najmanje 50 cm od bilo kakvih predmeta (zavjesa, zidova, aerosola itd.). Upamtite da postoje horizontalne i vertikalne verzije, većina njih je podesiva, pa možete odabrati ventilator prema veličini i uređenju prostora.
Da, sustav je osmišljen za bilo koju tableticu insekticida.
Važno je iskopčati ventilator prije bilo kakvog održavanja. Možete ga očistiti lagano navlaženom krpom. Voda ne smije doprijeti u uređaj. Prednju rešetku očistite usisavačem. Ne koristite abrazivna sredstva koja bi mogla narušiti izgled uređaja.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kad je ova postavka uključena, ventilator se automatski okreće lijevo-desno i tako hladi prostoriju. Ako korisnik želi konstantan protok zraka u jednom smjeru, ova funkcija mora biti isključena.
Ovaj sustav koristi strujanje zraka za istovremeno raspršavanje insekticida protiv komaraca.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.