ROWENTA Rowenta Turbo Silence Extreme+ ventilator VU2730

Rowenta Turbo Silence Extreme+ ventilator VU2730
Snaga koju ni ne čujete!

Uživajte u savršenom osvježenju u potpunoj tišini sa Rowenta Turbo Silence Extreme + stonim ventilatorom. Razine buke od samo 38dBA, idealan je za uporabu tokom spavanja, gledanja TV, rada ili učenja. Ovaj ventilator visokih performansi je najsnažniji i najtiši ventilator koji je ikada dizajniran u Rowenti*!

*38dBA pri minimalnoj brzini i 45m3/min pri maksimalnoj brzini, u usporedbi sa Rowenta stonim ventilatorima

Referencija : VU2730F0

*među Rowenta ventilatorima** na max brzini 

Turbo Silence Extreme+ Fan: Power you can't hear!

Snaga koju ni ne čujete!

Turbo Silence Extreme+ Rowenta stoni ventilator kombinira izuzetnu snagu i potpunu tišinu.

Najsnažniji i najtiši ventilator koji je ikada dizajniran u Rowenti* sa samo 38dBA pri minimalnoj brzini  pruža visoke performanse osvježenja sa protokom do 45m3/min pri maksimalnoj brzini.

Ovaj ventilator nudi personalizirano hlađenje s 4 različite brzine, uključujući Tihi noćni režim rada i Turbo boost način rada. Dodatno tu su i savršena difuzija zraka i atraktivan dizajn.

*U usporedbi sa Rowenta stonim ventilatorima

Značajke - Usporedba

VRSTA UREĐAJA
Vrsta Klasični ventilator  
Model Stolni  
Promjer 30  cm
Promjer (inch) 12  
Broj svjetala 2  
Učinkovitost u protoku zraka
Turbo ispust    
Automatska oscilacija    
Orijentacija    
Broj oštrica 5  
UDOBNOST UPORABE
Duljina priključnog voda 1.5  m
Kontrolna ploča Mehanički  
Broj postavki 4  
Vrsta utičnice EURO  
RAZINA BUKE
Noćni položaj    

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

Uvijek provjerite stanje samog uređaja, utičnice i kabla. Uređaj mora biti najmanje 50 cm od bilo kakvih predmeta (zavjesa, zidova, aerosola itd.). Voda ne smije prodrijeti u uređaj. Ne dirajte uređaj mokrim rukama. Prije nego što uključite uređaj, uvjerite se da stoji na stabilnoj, čvrstoj površini i da je u ispravnom položaju (uspravan na svom postolju).
Uvijek isključite ventilator prije premještanja.
Uređaj mora biti najmanje 50 cm od bilo kakvih predmeta (zavjesa, zidova, aerosola itd.). Upamtite da postoje horizontalne i vertikalne verzije, većina njih je podesiva, pa možete odabrati ventilator prema veličini i uređenju prostora.
Da, sustav je osmišljen za bilo koju tableticu insekticida.
Važno je iskopčati ventilator prije bilo kakvog održavanja. Možete ga očistiti lagano navlaženom krpom. Voda ne smije doprijeti u uređaj. Prednju rešetku očistite usisavačem. Ne koristite abrazivna sredstva koja bi mogla narušiti izgled uređaja.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kad je ova postavka uključena, ventilator se automatski okreće lijevo-desno i tako hladi prostoriju. Ako korisnik želi konstantan protok zraka u jednom smjeru, ova funkcija mora biti isključena.
Ovaj sustav koristi strujanje zraka za istovremeno raspršavanje insekticida protiv komaraca.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.