ROWENTA Rowenta Urban Cool ventilator VU6720

Rowenta Urban Cool ventilator VU6720
Snažno puhanje, tanki dizajn

Urban Cool ventilator donosi optimalnu svježinu svojim izuzetno tankim dizajnom, koji se savršeno uklapa u prostor i jednostavan je za odlaganje. Sa tri brzine i mogućnošću odabira između usmjerenog i oscilirijaućeg protoka zraka, savršeno se prilagođava svim situacijama.

Referencija : VU6720F0

Urban Cool tower fan: Powerful cooling, ultra-slim design

Urban Cool ventilator: Izuzetno snažno hlađenje, izuzetno tanki dizajn

Urban Cool kombinira tanki dizajn koji je jednostavan za uporabu sa snažnim protokom zraka i donosi optimalnu svježinu.

Jednostavan za postavljanje ili odlaganje, bez kompromisa u performansama, osigurava tiho kolanje zraka kroz prostoriju.

Odaberite između tri različite brzine i između usmjerenog i oscilirajućeg protoka zraka, za persnalizirani osećaj svježine prilagođen svakoj situaciji.

Značajke - Usporedba

UPORABA
Duljina priključnog voda 1.8  m
Kontrolna ploča Mehanički  
Broj postavki 3  
Ručka    
Timer od 1 do 8  h
Zaslon NO  
SIGURNOST
IP 20  
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Frekvencija 50  Hz
Snaga 40  W
Boja WHITE  
Broj brzina 3 brzine  

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

Uvijek provjerite stanje samog uređaja, utičnice i kabla. Uređaj mora biti najmanje 50 cm od bilo kakvih predmeta (zavjesa, zidova, aerosola itd.). Voda ne smije prodrijeti u uređaj. Ne dirajte uređaj mokrim rukama. Prije nego što uključite uređaj, uvjerite se da stoji na stabilnoj, čvrstoj površini i da je u ispravnom položaju (uspravan na svom postolju).
Uvijek isključite ventilator prije premještanja.
Uređaj mora biti najmanje 50 cm od bilo kakvih predmeta (zavjesa, zidova, aerosola itd.). Upamtite da postoje horizontalne i vertikalne verzije, većina njih je podesiva, pa možete odabrati ventilator prema veličini i uređenju prostora.
Da, sustav je osmišljen za bilo koju tableticu insekticida.
Važno je iskopčati ventilator prije bilo kakvog održavanja. Možete ga očistiti lagano navlaženom krpom. Voda ne smije doprijeti u uređaj. Prednju rešetku očistite usisavačem. Ne koristite abrazivna sredstva koja bi mogla narušiti izgled uređaja.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kad je ova postavka uključena, ventilator se automatski okreće lijevo-desno i tako hladi prostoriju. Ako korisnik želi konstantan protok zraka u jednom smjeru, ova funkcija mora biti isključena.
Ovaj sustav koristi strujanje zraka za istovremeno raspršavanje insekticida protiv komaraca.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.