ROWENTA Tefal ventilator Eole Compact VU6210

Tefal ventilator Eole Compact VU6210
Protok zraka uvijek na idelanoj razini


Savršen protok zraka upotpunjava elegantan dizajn ventilatora Rowenta Eole Compact .Uz 3D tehnologiju protoka zraka za bolju raspodjelu i široku oscilaciju, pruža potpunu kontrolu, jednostavno prenošenje i niz drugih značajnih karakteristika, koje se savršeno uklapaju u bilo koji dom.

Referencija : VU6210F0

Rowenta Eole Compact: Fully customizable 3D airflow

PrednostiProizvoda

Rowenta Eole Compact: Potpuno prilagodljiv 3D protok zraka

Kada je u pitanju osobno osvježenje, nema kompromisa o moći ili dizajnu. Uz ventilator Rowenta Eole Compact, protok zraka i elegancija su jedna cjelina.

Zahvaljujući 3D tehnologiji protoka zraka, protok zraka je uvijek savršen, a prilagodljiva okomita rešetka za usmjeravanje zraka i široka vodoravna oscilacija omogućavaju bolju raspodjelu zraka.

Brzina puhanja zraka klasičnim stolnim ventilatorom s tri kraka *.

Istovremeno, moderni, tanki i kompaktni mali ventilatori savršeno se uklapaju u bilo koji dom.

Njegove 3 brzine protoka zraka omogućavaju potpunu kontrolu prema vašim potrebama, veća rešetka pruža bolju difuziju zraka, a tiho podešavanje pruža neometano osvježenje.

Lagani dizajn s integriranom ručkom za lakše prenošenje kao i niz prikladnih karakteristika za dodatnu udobnost, uključujući praktično spremanje priključnog voda, 8-satni timer, automatsko podešavanje i eko automatsko isključivanje nakon 12 sati.

*U usporedbi s ventilatorom Rowenta VU2110 10" s tri kraka

Značajke - Usporedba

UPORABA
Duljina priključnog voda 1,35  m
Kontrolna ploča Elektronička  
Broj postavki 3  
Ručka    
Timer    
Timer 8  h
Zaslon LED  
RAZINA BUKE
Minimalna razina buke 45  dB(A)
Maksimalna razina buke 60  dB(A)
FUNKCIONALNOST
Drugo Rešetka za usmjeravanje  
SIGURNOST
Automatsko isključivanje    
Indikator-lampica    
IP 20  
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Napon 220-240   
Frekvencija 50/60  Hz
Tropski motor    
Snaga 30  
Razina buke Very quiet (<45 db(A))  
Broj brzina 3 brzine  
Automatsko isključivanje    

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

Uvijek provjerite stanje samog uređaja, utičnice i kabla. Uređaj mora biti najmanje 50 cm od bilo kakvih predmeta (zavjesa, zidova, aerosola itd.). Voda ne smije prodrijeti u uređaj. Ne dirajte uređaj mokrim rukama. Prije nego što uključite uređaj, uvjerite se da stoji na stabilnoj, čvrstoj površini i da je u ispravnom položaju (uspravan na svom postolju).
Uvijek isključite ventilator prije premještanja.
Uređaj mora biti najmanje 50 cm od bilo kakvih predmeta (zavjesa, zidova, aerosola itd.). Upamtite da postoje horizontalne i vertikalne verzije, većina njih je podesiva, pa možete odabrati ventilator prema veličini i uređenju prostora.
Da, sustav je osmišljen za bilo koju tableticu insekticida.
Važno je iskopčati ventilator prije bilo kakvog održavanja. Možete ga očistiti lagano navlaženom krpom. Voda ne smije doprijeti u uređaj. Prednju rešetku očistite usisavačem. Ne koristite abrazivna sredstva koja bi mogla narušiti izgled uređaja.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kad je ova postavka uključena, ventilator se automatski okreće lijevo-desno i tako hladi prostoriju. Ako korisnik želi konstantan protok zraka u jednom smjeru, ova funkcija mora biti isključena.
Ovaj sustav koristi strujanje zraka za istovremeno raspršavanje insekticida protiv komaraca.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.