Rowenta - FITSPA REFLEXOLOGIE ČESTA PITANJA

Referencija : TS5510D0

Često postavljana pitanja

Ne. Vodi ne smijete dodavati ništa jer ćete time onemogućiti neke funkcije.
U svrhu sigurnosti, savjetujemo da iskopčate uređaj iz struje prije nego što ga počnete puniti vodom, prazniti, čistiti ili premještati tijekom uporabe. Nikad nemojte ukopčavati ili iskopčavati uređaj ako su vam stopala i dalje u njemu ili ako su vam stopala mokra.
Preporučujemo da uređaj koristite između 15 i 20 minuta. Međutim, svakako savjetujemo da uređaj, a posebice refleksološki masažer, ne koristite duže od 30 minuta u komadu.
Vodu u hidromasažer ulijevate do oznake na rubu uređaju, što je, otprilike, volumen od dva litra.
Savjetujemo da eksfoliacijsku funkciju koristite na peti i na prednjem dijelu tabana (gdje je koža tvrda). Međutim, ovu funkciju nemojte koristiti duže od par minuta odjednom.
Na uređaju je naznačena maksimalna razina vode, kako bi se spriječilo izlijevanje.
Preporučujemo da nakon svake uporabe uređaj isperete vodom ili čak blagim deterdžentom. (Pazite da uređaj bude iskopčan iz struje). Ako želite, možete dodati i par kapi dezinficijensa.
To je normalno; nisu motorizirane i okreću se samo ovisno o pokretu stopala.
Vjerojatno ste koristili dodatke koji su blokirali rupice.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Uređaj klase I mora biti uzemljen (i ima samo jedan izolacijski sloj). Uređaj klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolacijska sloja.
Masaža stopala općenito je dobra za krvotok. Ova duboka masaža opušta napetost, poboljšava cirkulaciju i povećava vitalnost. Međutim, ako imate bilo kakvih zdravstvenih problema sa stopalima ili nogama, prije uporabe ovog proizvoda se konzultirajte s liječnikom.
Ako ste trudnica, epileptičar ili općenito imate problema sa stopalima i nogama ili nekih drugih zdravstvenih tegoba, prije korištenja hidromasažera se najprije konzultirajte sa svojim liječnikom.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.

Uputstva za uporabu