Izbornik

 

Što je 15-godišnja obveza popravljivosti po pristupačnoj cijeni?


Od 1. siječnja 2022. Rowenta osnažuje svoju posvećenost popravljivosti proizvoda produžujući dostupnost dijelova po pristupačnoj cijeni s 10 na 15 godina za nove proizvode lansirane 2022. kao i za proizvode koji su još uvijek u proizvodnji. S 96% asortimana prodanog 2021. pod 10-godišnjom oznakom popravljivosti, Rowenta jača svoju poželjnu predanost diljem Europe.

REPAIRABLE FOR UP TO 10 YEARS

Rowenta je uz vas

Naši su proizvodi dizajnirani tako da se lako popravljaju, rastavljaju i ponovno sastavljaju.
S preko 50.000 jedinica na zalihama,
sve je učinjeno kako bi se popravilo samo ono što je prijeko potrebno i po najnižoj cijeni.

15 godina pristupačna cijena popravka

Rowenta inženjeri razvijaju proizvode na temelju povratnih informacija s terena, čineći nove generacije sve lakšim za ponovno sastavljanje. Svaki novi proizvod sustavno se analizira kako bi se kvalificirao za oznaku "15 godina pristupačna cijena popravka".

Rowenta se obvezuje pružati tehničke rezervne dijelove za gotovo sve svoje proizvode 15 godina nakon kupnje proizvoda.*

 

8,3 milijuna dijelova na preko 30.000 m² površine

Kako bi zajamčili maksimalnu trenutnu dostupnost vaših rezervnih dijelova, Rowenta ima na zalihama rezervne dijelove za potrebe nadolazećih godina za proizvode čija je proizvodnja prestala.

Trošak popravka je često jeftiniji od zamjene proizvodaRadom na cijeni rezervnih dijelova i nudeći popravke po principu ključ u ruke, Rowenta čini sve kako bi popravci bili što ekonomičniji. Popravak ni na koji način ne mijenja kvalitetu proizvoda, popravljenog s dijelovima provjerenim od strane brenda.

* Više od 96% proizvoda koje je Groupe SEB stavila na tržište Europe 2021. udovoljavalo je 10-godišnjoj obvezi koja je vrijedila do 31. prosinca 2021., a zamijenjena je 15-godišnjom obvezom po prihvatljivoj cijeni od 1. siječnja 2022. Rezervni dijelovi mogu biti izvedeni alternativnim tehnologijama.

Rowenta blizu vas...

Najbolju uslugu za vaše proizvode pružaju obučeni Rowenta profesionalci, koji će uvijek tražiti rješenje za produljenje uporabe proizvoda.
Sada je na raspolaganju više od 6200 ovlaštenih profesionalnih servisera koji jamče trajnost proizvoda u cijelom svijetu, bez obzira na zemlju kupnje ili uporabe.

Kliknite na tipku kako pronašli servisera koji je najbliži vašem domu. Ne zaboravite unaprijed pretražiti naš opsežni sustav za podršku kako biste pronašli rješenje na internetu.

Pronađite servisera Često postavljana pitanja

6,200 servisnih
centara

Popravljivost je laka

Jednostavnim posjetom ovlaštenom serviseru, neispravan dio vašeg Rowenta proizvoda može se brzo zamijeniti. Time se osigurava popravak proizvoda nakon jamstvenog roka i njegova dugogodišnja uporaba.

Također rezervne dijelove i pribor za svoje Rowenta proizvode možete naručiti izravno online.

Naručite dijelove
Repair is easy

3D print za dulji popravak vaših proizvoda!

Do sada je već više od 3000 proizvoda popravljeno pomoću 3D printa. Ova tehnologija omogućuje brzu proizvodnju dijela na zahtjev, kako bi se smanjile zalihe rezervnih dijelova i povećala njihova dostupnost. Svi 3D printani dijelovi prolaze namjenski postupak prikladnosti kako bi se osigurala kvaliteta i trajnost.

3D Printing
Sada shvaćamo da su to proizvodi koji zaslužuju dug životni vijek.Alain Pautrot - potpredsjednik za zadovoljstvo potrošača
Pogledajte intervju
Usporedi