ROWENTA SMART FORCE™ ESSENTIAL RR6925 WH

SMART FORCE™ ESSENTIAL RR6925 WH
Najbolje čišćenje tvrdih podova!

Rowenta Smart Force ™ Essential je samostalni robot usisivač za čišćenje prašine na tvrdim podovima. Automatsko čišćenje,jednostavno rukovanje i pomoć napredne tehnologije za dobre rezultate i iskustvo bez napora.

Referencija : RR6925WH

PrednostiProizvoda

Savršen saveznik za svakodnevno čišćenje

Za odlično iskustvo čišćenja i zadovoljavajuće rezultate, Rowenta Smart Force ™ Essential, automatski usisavač koji kombinira kvalitativnu tehnologiju, aktivnu motoriziranu četku i bočne četke, koji ga čine izvrsnim saveznikom za čišćenje prašine sa tvrdih podova.

Ovaj usisivač jednostavan za uporabu je opremljen s 3 načina čišćenja, način nasumičnog kretanja za složena područja gdje robot čisti tijekom kratkog fiksnog vremenskog razdoblja, uz čišćenje oko zidova i kuteva.

Ovaj robotski ususivač potiče glatko i sigurno čišćenje zbog svoje sigurne navigacije zahvaljujući kombinaciji senzora padova, lasera i branika.

Ovaj samostalni usisivač ima sustav s rasporedom za 7 programa tjedno što će iskustvo čišćenja učiniti ugodnijim.

Samostalni usisavač sa daljinskim ili ručnim upravljanjem te sustavom samopunjenja.

Značajke - Usporedba

Performanse čišćenja
Bočna četka 2  
Načini čišćenja 3 programa čišćenja  
Navigacija
Virtualni zidovi Ne  
Vrsta baterije Litij ionska  
Vrijeme rada (min. položaj) Do 150 min  
Vrijeme punjenja 6 h  
Dimenzije ( ...x...x...) 32,5 x 8  cm
Oprema
Kontrolni sustav Da: daljinski upravljač  
Kapacitet spremnika za prašinu 0,25  L
Robot koji govori Ne  
Ergonomija
Razina buke 65  dB(A)

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

Nemojte usisavati mokre površine, bilo koju vrste tekućina, vruće tvari (opuške, cigarete), izrazito sitne tvari (žbuka, cement, pepeo itd.), velike oštre otpadne krhotine (staklo), škodljive proizvode (otapala, abrazivna sredstva itd.), agresivne proizvode (kiseline, sredstva za čišćenje itd.), zapaljive i eksplozivne proizvode (na bazi ulja ili alkohola).
Postavite postolje jedinice za punjenje naslonjeno na zid, ravnu površinu i gdje će ga robotski usisavač jednostavno pronaći.
Na toj lokaciji ne smije biti nikakvih prepreka (uključujući tepihe). Ostavite najmanje 1 metar slobodnog prostora na lijevoj i desnoj strani i 2 metra s prednjeg dijela postolja jedinice za punjenje. Ako je jedinica postavljena u kuti ili ju je teško pronaći, robotski usisavač neće je moći dosegnuti.
Postavite kabel napajanja na postolje jedinice uz zid.
Više informacija potražite u uputama u korisničkom priručniku.
Ostavite postolje jedinice za punjenje stalno uključeno (funkcija automatskog ponovnog punjena neće biti dostupna ako jedinica za punjenje nije aktivirana).
Postavite kutiju za virtualnu pregradu otprilike 30 cm ispred mjesta na kojem želite ograničiti pristup. Postavite je u smjeru strelice gdje želite izraditi virtualnu prepreku i provjerite da se ispred nje ne nalaze nikakve blokade. Suprotni kraj kutije za virtualnu pregradu mora biti u kontaktu s fizičkim zidom. Držite virtualnu barijeru na određenoj udaljenosti od jedinice za punjenje (više od 3 m). Ako je virtualna barijera montirana pokraj jedinice za punjenje, signal iz virtualne pregrade blokira jedinicu i robot neće se neće moći vratiti tamo.
Nemojte istodobno koristiti više od dvije virtualne pregrade. Štoviše, korištenje nekoliko virtualnih pregrada na maloj površini može uzrokovati kvar uređaja.
Više informacija potražite u uputama u korisničkom priručniku.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli moguće opasnosti, morate ih zamijeniti u ovlaštenom servisu.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli svaku opasnost, nemojte dodirivati terminale. Morate odspojiti jedinicu za punjenje i zamijeniti je u ovlaštenom servisu.
Ispraznite spremnik za prašinu u košaru za smeće nakon svake uporabe. Očistite brtve odjeljka za prašinu pomoću tkanine.
Provjerite sljedeće:
Postavite glavni prekidač na STOP, a zatim na START.
Odspojite kabel i potom ga ponovno spojite na jedinicu za punjenje.
Provjerite da terminali za punjenje i okviri senzora nisu začepljeni, potom obrišite glavno kućište i jedinicu za punjenje suhom krpom. Nemojte zaboraviti isključiti glavni prekidač i sam robot prije pažljivog sušenja.
Provjerite postoji li nekakva prepreka kao što je refleksivan predmet, stolac itd. pokraj jedinice za punjenje.
Ako nakon tih različitih provjera automatsko punjenje i dalje ne radi pravilno, provjerite svoj robotski usisavač kod ovlaštenog servisa za usisavače.
Provjerite:
Je li spremnik za prašinu pun.
Jesu li filtri čisti.
Postoji li predmet ili otpad koji možda blokira otvor za usisavanje ispod robota.
Virtualna pregrada omogućuje omeđivanje površina koje robot treba očistiti.