ROWENTA SMART FORCE™ EXTREME RR7126 WH

SMART FORCE™ EXTREME RR7126 WH
Moj najbolji partner u usisavanju čak i na tepisima!

Automatski robot usisivač iz Rowente pruža vam stvarnu udobnost i lakoću usisavanja, sa mogućnošću čišćenja bilo kojih površina, čak i tepiha. Otkrijte iskustvo čišćenja bez muke i posla i prepuštanju čišćenja ovom robotskomusisivaču koji je jednostavan za korištenje i radi posao za i umjesto vas. Jednostavne korisničke kontrole omogućavaju jednostavno čišćenje na zahtjev, uz pouzdan učinak čišćenja i apsolutnu udobnost.

Referencija : RR7126WH

Dopustite robotskom usisivaču da čisti umjesto vas!

Robotski usisivač iz Rowente je automatski usisivač za automatizirane poteze i sigurne rezultate sa maksimalnom ugodnošću pri čišćenju.

Otkrijte jednostavan način čišćenja za bilo koju površinu, čak i za tepih, prepuštanjem čišćenje ovom jednostavnom robotskom usisivaču koji će posao obaviti umjesto vas.

Četiri različite razine čišćenja, osiguravaju čiste površine gdje vam je potrebno, sa navigacijom koja izbjegava zidove i nameštaj, te pad niz stepenice, za savršene i sigurne rezultate čišćenja.

Virtualni senzor za zidove koji je jednostavan za uporabu vam omogućava da se koncentrirate na određeni prostor tijekom čišćenja. Iskusite automatsko čišćenje s punim povjerenjem i lakoćom prenošenja posla na savršenog svakodnevnog partnera za čišćenje.

Značajke - Usporedba

Tehnologija Rotacijska središnja četka  
Vrsta četke Četka za kosu  
Bočna četka 1  
Motorizacija Univerzalni motor  
Načini čišćenja 4 programa čišćenja  
Razine snage 1  
Vrsta navigacije Metodično  
Upravljanje preprekama Frontalni senzori  
Upravljanje pri stepenicama Da. 6 senzora  
Raspoređivanje Dnevno određivanje rasporeda  
Vrsta baterije Litij ionska  
Vrijeme rada (min. položaj) 100 min  
Vrijeme punjenja 4h30  
Vrsta punjenja Priključna postaja  
Samopunjenje    
Kontrolni sustav Da: daljinski upravljač  
Kapacitet spremnika za prašinu 0.25  L
Razina buke 70  dB(A)
Dimenzije ( ...x...x...) 33.5 x 9.6  cm
Boja siva  

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

Nemojte usisavati mokre površine, bilo koju vrste tekućina, vruće tvari (opuške, cigarete), izrazito sitne tvari (žbuka, cement, pepeo itd.), velike oštre otpadne krhotine (staklo), škodljive proizvode (otapala, abrazivna sredstva itd.), agresivne proizvode (kiseline, sredstva za čišćenje itd.), zapaljive i eksplozivne proizvode (na bazi ulja ili alkohola).
Postavite postolje jedinice za punjenje naslonjeno na zid, ravnu površinu i gdje će ga robotski usisavač jednostavno pronaći.
Na toj lokaciji ne smije biti nikakvih prepreka (uključujući tepihe). Ostavite najmanje 1 metar slobodnog prostora na lijevoj i desnoj strani i 2 metra s prednjeg dijela postolja jedinice za punjenje. Ako je jedinica postavljena u kuti ili ju je teško pronaći, robotski usisavač neće je moći dosegnuti.
Postavite kabel napajanja na postolje jedinice uz zid.
Više informacija potražite u uputama u korisničkom priručniku.
Ostavite postolje jedinice za punjenje stalno uključeno (funkcija automatskog ponovnog punjena neće biti dostupna ako jedinica za punjenje nije aktivirana).
Postavite kutiju za virtualnu pregradu otprilike 30 cm ispred mjesta na kojem želite ograničiti pristup. Postavite je u smjeru strelice gdje želite izraditi virtualnu prepreku i provjerite da se ispred nje ne nalaze nikakve blokade. Suprotni kraj kutije za virtualnu pregradu mora biti u kontaktu s fizičkim zidom. Držite virtualnu barijeru na određenoj udaljenosti od jedinice za punjenje (više od 3 m). Ako je virtualna barijera montirana pokraj jedinice za punjenje, signal iz virtualne pregrade blokira jedinicu i robot neće se neće moći vratiti tamo.
Nemojte istodobno koristiti više od dvije virtualne pregrade. Štoviše, korištenje nekoliko virtualnih pregrada na maloj površini može uzrokovati kvar uređaja.
Više informacija potražite u uputama u korisničkom priručniku.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli moguće opasnosti, morate ih zamijeniti u ovlaštenom servisu.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli svaku opasnost, nemojte dodirivati terminale. Morate odspojiti jedinicu za punjenje i zamijeniti je u ovlaštenom servisu.
Ispraznite spremnik za prašinu u košaru za smeće nakon svake uporabe. Očistite brtve odjeljka za prašinu pomoću tkanine.
Provjerite sljedeće:
Postavite glavni prekidač na STOP, a zatim na START.
Odspojite kabel i potom ga ponovno spojite na jedinicu za punjenje.
Provjerite da terminali za punjenje i okviri senzora nisu začepljeni, potom obrišite glavno kućište i jedinicu za punjenje suhom krpom. Nemojte zaboraviti isključiti glavni prekidač i sam robot prije pažljivog sušenja.
Provjerite postoji li nekakva prepreka kao što je refleksivan predmet, stolac itd. pokraj jedinice za punjenje.
Ako nakon tih različitih provjera automatsko punjenje i dalje ne radi pravilno, provjerite svoj robotski usisavač kod ovlaštenog servisa za usisavače.
Provjerite:
Je li spremnik za prašinu pun.
Jesu li filtri čisti.
Postoji li predmet ili otpad koji možda blokira otvor za usisavanje ispod robota.
Virtualna pregrada omogućuje omeđivanje površina koje robot treba očistiti.