ROWENTA x KARL LAGERFELD ROWENTA KARL LAGERFELD CURLS FOREVER UVIJAČ ZA KOSU CF311F0

ROWENTA KARL LAGERFELD CURLS FOREVER UVIJAČ ZA KOSU CF311F0
*Kovrče koje traju i do 3 dana

Uvijač za kosu Rowenta x KARL LARGERFELD Curls Forever nudi savršeno uvijanje i stil koji ide daleko. Ekstra tanki konusni uvijač stvara prekrasno definirane kovrče uz dugotrajne rezultate, uz brzo omatanje i munjevito vrijeme zagrijavanja od 30 sekundi za brze rezultate kako biste u tren oka izašli kroz vrata najboljeg izgleda.

Referencija : CF311LF0

*Test uspješnosti na 16 korisnica, Francuska 2018 

*Test uspješnosti na 16 korisnika, Francuska 2018

Značajke - Usporedba

REZULTAT/UPORABA
Obloga Drugo  
Funkcije Kovrče  
Nastavak 1: Zaštitna rukavica  
Ergonomija/praktičnost uporabe
Pokazatelj zagrijavanja    
Tehničke karakteristike
Voltage 110-240  V
360° priključni vod    
Vrsta grijaćeg elementa Aluminij  
Boja Crno crvena  
Dodatni nastavci uključeni Zaštitna rukavica  
Boja utičnice crna  
Vrsta utičnice EURO  
NAMJENA
Uvijanje    
REZULTATI NA KOSI
Čvrsta kovrča    
Kovrča    

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

Ova funkcija neutralizira statički elektricitet, zbog čega bi kosa trebala biti elastičnija i pogodnija za uvijanje. Kosa će vam, k tome, biti i sjajnija jer će odbijati zrnca prašine.
Najbolje ih je mijenjati kad je uređaj hladan, kako bi se izbjegle opekline. Pritisnite 'jezičce' na bočnoj strani pločica i izvucite ih. Pri vraćanju, pločice gurnite koliko god idu i provjerite jesu li čvrsto sjele na svoje mjesto.
Pri namatanju pramena kose na uređaj, pazite da to radite na istom dijelu uređaja, ne čitavom njegovom dužinom. Slobodnom rukom pridržavajte hladni kraj.
Cijev uvijača se pri uporabi jako zagrije, stoga pazite da ne dođe u kontakt s kožom. Isto tako, pazite da kabel ne dođe u kontakt s vrućim dijelovima uređaja.
Kada izaberete željenu postavku, morate pričekati 1 do 2 minute da uređaj dostigne pravu temperaturu.
Koristite četku velikog promjera za općenito stiliziranje i četku manjeg promjera za završne dodire (za izraženije uvijanje unutra ili van).
Kako bi se izbjegla oštećenja, kosa mora biti lista, raspetljana i suha.
Uvijek iskopčajte uređaj i ostavite ga na postolju da se ohladi. Kad se posve ohladi, obrišite cijev vlažnom četkom. Niti voda niti ikoja druga tekućina ne smiju prodrijeti u ručku.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje uređaja navedenih u korisničkom priručniku, provjerite ispravnost rada utičnice tako što ćete priključiti neki drugi uređaj. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati uređaj samostalno, već ga odnesite u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti uređaj. Da biste izbjegli opasnosti,odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš uređaj sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Ostavite je u lokalnom centru za skupljanje otpada građanstva.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo posjetite odjeljak za „Nastavke” mrežne stranice kako biste jednostavno pronašli ono što vam treba za Vaš proizvod.
Detaljnije informacije pronađite u odjeljku Jamstva ove internetske stranice.
Ne. Ne nanosite kemijske proizvode za njegu kose dok koristite uređaj, nanesite ih tek kad se kosa ohladi i kad se uvijač više ne koristi. Ne koristite uređaj na sintetičkoj kosi poput ekstenzija i perika.
Da. Postavite kosu pri korijenu među ručice i zatvorite ih. Lagano povucite peglu prema vrhu kose. Na taj ćete način dobiti glatku, ravnu kosu.
Da. Omotajte kosu oko uređaja i čekajte otprilike 20 sekundi prije nego što je pustite. Ponovite ovu proceduru nekoliko puta na čitavoj kosi. Kad se kosa ohladi, nemojte je četkati jer će te time dobiti prirodniji valoviti izgled.
Preporuka je da se ne koriste pramenovi širi od 2-3 cm.