ROWENTA FOR ELITE Nomad CV3312

Nomad CV3312
KOMPAKTNO I JEDNOSTAVNO ZA UPORABU

KOMPAKTNO I JEDNOSTAVNO ZA UPORABU

Nomad sklopivo sušilo za kosu je savršen za uporabu bilo kada i bilo gdje. Učinkovit i kompaktan u trenu, ne pravi kompromise kada se radi o učinkovitosti, što ga čini idealnim partnerom kada se radi o vašoj kosi.

Referencija : CV3312F0

Sa Nomad sušilom za kosu, brzo i učinkovito sušenje ne poznaje granice.

Imajući na raspolaganju snagu od 1600 W i 2 podesive postavke za protok zraka i temperaturu, Nomad je također ultra kompaktan i sklopiv, što ga čini idealnim partnerom kada se radi o vašoj kosi.

Opremljen dvostrukim naponom za međunarodnu uporabu, ovaj kompaktni uređaj ne radi kompromise kada se radi o učinkovitosti, preciznosti ili snazi.

Značajke - Usporedba

REZULTAT/UPOTREBA
Snaga 1600  
Postavke temperature 2  
Postavke brzine/temperature 2  
Usmjerivač 1  
Briga o kosi i ergonomija
Ergonomija/praktičnost upotrebe
Vrsta motora DC  
Sklopivo    
Kompaktni    
Alka za odlaganje    
Tehničke karakteristike
Napon 110-127 / 220-240  V
Dvostruka voltaža    
Duljina priključnog voda 1,8  m
Boja Crna/roza  

Uputstva za uporabu

Često postavljana pitanja

Sušenjem pri maksimalnoj brzini brže ćete osušiti kosu. No, kad radite frizuru, savjetujemo korištenje niže brzine, kako biste izbjegli raštrkavanje kose.
Usmjerite ispuh zraka prema dijelu kose koji želite stilizirati (pri visokoj temperaturi), a potom aktivirajte Cold Air Shot za brzinsko hlađenje. Ovom metodom prelaska s više temperature na nižu efikasnije ćete namjestiti kosu.
Pomoću koncentratora možete sušiti određeni dio kose. Usmjerite mlaznicu koncentratora prema dijelu koji želite osušiti.
Pomoću difuzora kosi dajete volumen.
Ova funkcija automatski bira najbolji omjer temperature i ispuha zraka, kako bi se izbjegla suha kosa.
Ova funkcija automatski zaustavlja fen kad nije u pokretu i pokrće ga čim ga ponovno počnete koristiti.
Ova funkcija neutralizira statički elektricitet, zbog čega bi kosa trebala biti elastičnija i pogodnija za uvijanje. Kosa će vam, k tome, biti i sjajnija jer će odbijati zrnca prašine.
Fenovi iziskuju minimum održavanja. Možete ih čistiti pomoću pomagala za čišćenje ili blago navlažene krpe, kako biste uklonili dlake nagomilane u stražnjoj zaštitnoj rešetki. Uređaj nikad nemojte čistiti alkoholom, niti ga potpuno uranjati u vodu. (Ne zaboravite iskopčati uređaj iz struje prije svakog čišćenja.)
To je normalno, sigurnosna sklopka automatski gasi uređaj u slučaju pregrijavanja (primjerice, ako u stražnjoj zaštitnoj rešetki zapne kosa ili nešto drugo). Pričekajte da se vaš fen ohladi (20 minuta).
Uređaj klase I mora biti uzemljen (i ima samo jedan izolacijski sloj). Uređaj klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolacijska sloja.
Pomoću tipke za hladni zrak (ovisno o modelu) namjestite podešenje koje odgovara vašoj kosi i fiksira njene kretnje.
Na uređajima koji imaju ovu funkciju slobodnim prstima koristite difuzor. Time ćete podići kosu od korijena do vrha.